Ukrainian Vancouver
-
Я за своі послуги нічого не беру щодо ренту
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, хто небудь звертався з проблемоб до ipcc довго чекали відповіді або рішення вашої проблеми?
-
Добрый , нужно им звонить и оставит свои данные и они перезвонят и запишут на день
-
Клас, що то за міст?
-
Я летіла, труднощів не було. Не можете виходити з транзитних аеропортів, як то в нашому випадку в Парижі. У зв'язку з чим валіз не бачите до кінця подорожі, тож подбайте про необхідні речі, бо таблетки, окуляри, тонометр чи їжа та іграшка (кому що) можуть бути потрібні раніше. В аеропорті Парижа після опівночі замкнули перехід між терміналами, тож довелось до 5 ранку спати на канапах, беріть щось тепле. Заповнюєте пізніше аплікацію на нову візу, бо це вже буде нова віза, чекаєте недовго (до місяця) запрошення на висилку паспорта в Оттаву і маєте вклеєну в паспорт мультивізу.
-
Добрий день! Можливо хтось летів Люфтганзою маршрутом Варшава-Франкфурт-Ванкувер? Як пройшов політ? Чи вистачило півтори години на зміну літака у Франкфурті? Чи потрібно було робити перереєстрацію багажу? Також розглядаю інші варіанти, буду вдячна за пораду
-
Якщо відбувається затримка з причини перевізника, то є якесь відшкодування або зміна білетів?
-
Шукаємо роботу на прибирання снігу або навіть прибирання, нам все одно! Нас двоє братів, одному 22, другому 23 роки