Ukrainian Vancouver
-
Мені і потрібен Еутерокс, виїжджали в дуже стресовій ситуації, і я купила багато прозапас, вони не дорогі. Боюсь , що тут маю замало, поки здам всі аналізи... Тому, якщо хтось їде то була б вдячна за передачку.
-
Levothyroxine, вам просто треба записатися до walk in clinic и запитати доктора виписати, вже отримала удруге, не має ніяких проблем з цим, аналізи теж назначать якщо треба, просто скажіть яка доза потрібна
-
Еутерокс яка доза? Така ж буде і у levothyroxine
-
Авжеж, ви ж їх постійно приймаєте, це ваша доза, якщо треба змінити зробите аналізи и відкоригують дозу тоді
-
Тобто я сама маю сказати яка мені потрібна доза?
-
Вам просто треба роз'яснити лікарю що треба і все буде добре
-
Ну так, мені визначають дозу по аналізах.
-
В зеркала он смотрел, туловище не вывернул на 360, ничего, переживет. Передаст. Это не проблема. Машину водит хорошо. Тем более, работает.
-
Сын вождение пересдаст, нет проблем. Теорию сдал, с английским языком нет проблем, как рыба в воде. Парень самостоятельный.
-
Покриваються insurance, повністю безкоштовно
-
Підкажіть, ліки ви оплачували? Теж на цьому препараті.
-
Правила особо не отличаются. Вы ведь не получали в Испании права.
-
А де він здавав , це в якому районі було ?
-
привіт,скажіть,є спрощена здача на права в Бтританській Колубмії?або де можна подивитися інформацію про здачу прав у Британській Колумбії
-
Ось цей додаток
-
Я записалась на онлайн консультацію, показала свій діагноз ( я зазделегідь привезла виписку на англійській). Мені без проблем виписали prescription та направлення на аналіз. Ліки мені на 100 днів безкоштовно видали.
-
Добре
-
То все краще звернутися до школи водіїв
-
Дякую☺️
-
нема нажаль
16 Jan 2023, 06:08
15350/31553
about an hour ago