Ukrainian Vancouver
-
Добрый , нужно им звонить и оставит свои данные и они перезвонят и запишут на день
-
Клас, що то за міст?
-
Я летіла, труднощів не було. Не можете виходити з транзитних аеропортів, як то в нашому випадку в Парижі. У зв'язку з чим валіз не бачите до кінця подорожі, тож подбайте про необхідні речі, бо таблетки, окуляри, тонометр чи їжа та іграшка (кому що) можуть бути потрібні раніше. В аеропорті Парижа після опівночі замкнули перехід між терміналами, тож довелось до 5 ранку спати на канапах, беріть щось тепле. Заповнюєте пізніше аплікацію на нову візу, бо це вже буде нова віза, чекаєте недовго (до місяця) запрошення на висилку паспорта в Оттаву і маєте вклеєну в паспорт мультивізу.
-
Добрий день! Можливо хтось летів Люфтганзою маршрутом Варшава-Франкфурт-Ванкувер? Як пройшов політ? Чи вистачило півтори години на зміну літака у Франкфурті? Чи потрібно було робити перереєстрацію багажу? Також розглядаю інші варіанти, буду вдячна за пораду
-
Якщо відбувається затримка з причини перевізника, то є якесь відшкодування або зміна білетів?
-
Шукаємо роботу на прибирання снігу або навіть прибирання, нам все одно! Нас двоє братів, одному 22, другому 23 роки
-
Не піскажете,чому з віза моно банку не знімаються кошти? Треба робити дозвіл через банк ?
-
Спробував сібс,рбс
-
Добрый день, может кто сталкивался с таким, подавали на визу CUAET пара 1 украинец 2 русская украинцу уже все дали а русской не получили биометртческие данные есть отметка о регистрации данных и есть отметка что отпечатки пальцев не получили как решить эту проблему может куда то надо написать если да то может у кого то есть ссылка или информация куда писать по этому поводу
-
Номери підтримки Українців по програмі CUAET Telephone: +1 613-996-8885 Email: [email protected] SMS: +1 613-686-3658 WhatsApp: 613-909-8881
-
Я летіла, все встигла. Перережстрація багажу не потрібна. Але в моєму випадку ми у франкфурті ще годину чекали на всіх запізнившихся.
-
Там є обмеження. 400 доларів на тиждень