Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! Поширте будь ласка щоб якомога більше людей прийшло 💙💛🇺🇦
-
Я приймаю вже кілька років. Результат є. Волосся, нігті, кістки все почувається і виглядає краще. Також на загальному вигляді є відмінності. Шкіра більш пружна. Не скажу что прям велика відмінність алє колаген з гіалуроновою кислотою своє діло роблять.
-
В крем ещё можна добавлять упаковку витамина Е, и гилуароновую туда же. Эффект супер.
-
JOB OFFER Hi, I'm Jurisdiction. I have a job. I was wondering if you would be interested in posting rental properties online using your Facebook account. I pay weekly ($500) or every two to four days ($250) via PayPal, Payoneer or directly to your bank account. You post at least 2-4 properties per day. I need an assistant to help me rent out real estate online twice a day and earn $500 weekly, no experience needed, just send me an inbox so we can get started, message me now
-
Доброго дня. Подружня пара поляк 46років( автомеханік), українка 39 років( лікар), без шкідливих звичок та домашніх тварин шукає квартиру або частину дому( вітальня, кухня,спальня, ванна кімната) від початку серпня. Бажано Coquitlam, New Westminster,Barnaby,Surrey. Бютжет до 1800. Дякую
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
Доброе утро) Кто-то сталкивался с тем, что ребенку (в моем случае 6 лет) дали Work permit? А сегодня, когда получала sin - сказали что это ошибка, нужно ехать менять на stady или visitor. Так ли это? У кого дети такого возраста, у вас stady? Заранее спасибо за ответы 🙏
-
Детям 8 и 12 лет, дали стади пермит, син на них не получала, только на себя
-
Вітаю. Запрошую до себе на заняття з англійської мови. Телефонуйте і я розкажу як проходитимуть уроки.
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення