Ukrainian Vancouver
-
Детям 8 и 12 лет, дали стади пермит, син на них не получала, только на себя
-
Если хотите быстро поменять , езжайте на границу с США.
-
Вітаю. Запрошую до себе на заняття з англійської мови. Телефонуйте і я розкажу як проходитимуть уроки.
-
СИН вашим детям не нужен, по закону им работать еще нельзя
-
Дети вообще могут быть с Визитор, они имеют право учиться в школе если у родителей рабочая виза
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення
-
Всім привіт, можливо хтось знає магазин квітів , що тримають українці? Дуже дякую, всім гарного дня!
-
А в паспорте у детей виза «stady»? Я поняла, что у моего ребенка в паспорте виза «worker» 😳 Видимо это я допустила ошибку ещё на стадии заявки на визу…(((
-
Спасибо за Ваши ответы 🙏
-
visitor
-
Привіт, мені потрібен механік, знайомий з вантажним фургоном Mercedes metris. У автомобіля виникли проблеми з швидким набором швидкості
-
Ничего страшного, это офицер допустил ошибку выдав рабочую визу ребёнку:) Не переживайте, переделайте на стадии Если хотите или если школа просит.
-
А де доречі переробляти ворк перміт? Їздив в аеропорт, сказали їдь туди де видавали перміт, а це Торонто:)
-
Онлайн подайте.
-
Никак, если вам отказали в аэропорту Ванкувера в замене ворк пермита, то тогда лететь в Торонто, или ещё на границу с США ездят.
-
І як мені в Ванкувері це виправити якщо я отримував документи в Торонто?
-
Доброго дня, можливо, знаєте, до якої години буде?
-
В аэропорту, все верно вам сказали
-
Доброго дня. Можливо тут є чоловічі перукарі? Чи порекомендуйте когось. Дякую!
-
Поїдьте на кордон з США Нам за 30 хвилин зробили новий Онлайн я не стала оформлювати
16 Jan 2023, 06:08
15502/31613
about 7 hours ago