Ukrainian Vancouver
-
🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨Я міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи! 🌍ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН! Подробиці - в особисті повідомлення.
-
Всем привет Ребята,подскажите пожалуйста, где в Ванкувере можно отремонтировать айфон? упал телефон и камера не работает и фонарик
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення
-
Пропоную цікаві онлайн заняття з української мови, літератури та історії України для дітей та дорослих. Якщо ви хочете покращити свої знання у цих галузях, або допомогти вашій дитині підготуватися до школи, я з радістю допоможу вам. Мої заняття цікаві, ефективні та інтерактивні, і я гарантую, що ви будете задоволені результатами. +380 (63) 513 03 55 За цим номером відповім на всі ваші запитання. Ірина
-
Доброго дня. Здаю прохідну кімнату від 1 серпня в однокімнатні квартирі (мені все рівно чоловік чи жінка) Бернабі,до метро 2 хвилини. Поблизу багато магазинів. Ціна 900 доларів плюс світло(влітку приблизно 40 за 2 місяці,взимку ще не знаю). You are welcome на оглядини. 778 875 8823 Лена
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна взяти в оренду Sap і покататись? Дякую
-
Друзья, подскажите, кто покинул Канаду, как можно дистанционно закрыть счет в банке? Уже третий месяц бьюсь с CIBC банком! Чат-бот на все мои вопросы предлагает подъехать в отделение или позвонить, устала объяснять, что я не в Канаде уже. Связи через электронную почту у них априоре нет! Раньше можно было бесплатно позвонить через Скайп, но этой акции уже нет. Установила Rebtel, аккаунт заблокировали. Как объяснили из Support, я не могу звонить на ведомственные телефоны, типа банковских, только семье, друзьям. Как еще можно связаться с банком и решить вопрос с закрытием счета?
-
Слава Україні !!! Може хтось знає цю худобу? Як знайдете і перевиховаєте надішліть відео чи фото будь ласка!!!
-
А вы уверены что он из ванкувера ?
-
Вдалого полювання і зробіть так що це лайно депортували із Канади по можливості!
-
Ось тут вони по російський розмовлять
-
Так в нього на сторінці багато тегів на мотоциклі #Canada #Vancouver і жінка звідти. Ви уважно його профайл продивились??? Він відкритий в нього.
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення