Ukrainian Vancouver
-
Ждать
-
ООО, напиши у меня есть контакт
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка на скільки днів в оселі надають жити?І де шукати надалі мешкання?
-
2 тижні
-
Доброго дня а як з медоглядом ? раціональніше за кошти у Польщі зробити чи все на місці ?
-
Добрий день, шукаю роботу без знання англійської мови. Живу в Ванкувері шукаю прибиральниця, помічником кухаря.
-
Добрый день 🌞 Приехал в Ванкувер 2 недели назад,ищу работу.Живу в Кокуитлам Если у кого-то есть возможность помочь с работай,буду очень благодарен.
-
Доброго дня двоє хлопців можуть допомогти з очищенням снігу Port Moody якшо когось зацікавить пишіть
-
Всім доброго часу )чи важко знайти роботу на фермах ? Мови не знаю
-
Доброго дня. Хто може з North Vancouver підкинути до Downtown двох дівчат? Дякую.
-
Дівчата, а що не так з SeaBus?
-
Дякую , підтримка "своїх" завжди найцінніша.
-
Теж вірно. То я кажу як працівник Translink, якому належить увесь громадський транспорт, включаючи SeaBus. Але теж намагаюсь допомогти, хоча і не безпосередньо. 😜 А що, поїздка морем на паромчику з Північного Ванкувера у ДТ - то фан. 😉
-
👍👏
-
Та то ж, ще треба витратити 2 чи 3$, а цим юним леді хочеться шари.
-
Seabus це не 3 долари. До нього ще доїхати треба. "Шара" у Канаді називається car pool. Нічого поганого не бачу.
-
Доброго дня ,підкажіть чи була у когось така ситуація . На електронну пошту прийшов лист з ворк перміт ,який треба в аеропорту показати ,а мій чоловік його згубив , підкажіть що в таких ситуаціях робити як відновити цей документ ? Дякую)
-
То просто прийшов документ , але вам видадуть work permit у аеропорті , у них все є у базі
-
Не треба той лист навіть показувати. Вам ворк перміт видадуть і без нёго
-
SeaBus - це $3.65. А якщо леді зовсім юні (18 чи молодше), то $3.05. І "до нього ще доїхати треба" ніяк на ціну не впливає. Звертайтеся, поясню як працюють fare zones у Ванкувері, якщо не знаєте. ;)
16 Jan 2023, 06:08
1576/31498
about 6 hours ago