Ukrainian Vancouver
-
А Ви, Володимир, зараз на війні? В окопах боронете Україну?
-
Мій однокласник на війні розмовляв частіше російською, бо стрес, але, повернувшись додому, став виключно розмовляти українською, хоч родився і виріс в радянському союзі коли, тобто все на рос.мові.
-
Троль не буде в українській групі захищати українську мову
-
Я нікого не розділяю, я заохочую всіх в цій УКРАЇНСЬКІЙ групі переключатися на українську мову. Як я можу розділяти, коли в мене чоловік росіянин, але і він переключився на українську .
-
За 7 лет в Канаде я особенно люблю "патриотов" радеющих за исключительно украинский язык, которые при всем при этом в Канаде. Я считаю, что тот, кто покинул страну, раньше или позже, и планирует свою жизнь в другой стране (будем откровенны, вы все тут не на переждать), априори перестаёт быть патриотом. Удобно кричать о языке, правительстве и тп издалека. Удобно оправдывать коррупцию в собственной стране и бесконечный негатив проблемами языка. Удобно поливать грязью ни в чем не повинной язык, который вам даже ответить не может. Я родилась и выросла в Украине, и мой родной язык русский. И я свободно владею украинским, но считаю, что лучше доношу информацию на русском. Как язык мешает вам тут в Канаде жить? Мы в свободной стране, где каждый говорит на том языке, на каком удобно. И помогают тут советами на разных языках. Не нравится? Давайте тогда говорить на английском. Но он же минимальный, не так ли? Оставьте в покое язык и сосредоточьтесь на жизни- работа, документы, пиар. И на английском, если хотите дальше жить в Канаде. Если же тон этого сообщения кажется вам агрессивным ,отнюдь, я абсолютно спокойно высказала свою точку зрения. И так же спокойно могу покинуть чат в случае агрессивных комментариев в ответ. Мне от него ни холодно, ни горячо, я стараюсь давать советы, помощь мне не нужна. Так что если нужна какая-то помощь по существу - велком. С языком пусть каждый помогает себе сам.
-
Ты вообще лучшая , обнял приподнял поставил , полностью точно такого же мнения.
-
Дурдеш пользуюсь, заказываю чаще всего мак но иногда шаурму из donair dude
-
Міжнародна юридична агенція "Юридична практика" , юристи-представники в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині, Німеччині, Австрії, країнах Балтії, у Франції, Голандії, Бельгії, Ірландії, Швеції, Фінляндії, Іспанії, Італії, Греції, Болгарії, Хорватії, Румунії, на Кипрі, у Норвегії, Данії, Швейцарії, Молдові, Грузії, Казахстані, Турції, Канаді, США, Аргентині, Ізраїлі, Португалії, Угорщині, В. Британії, Чорногорії. Консультації юристів онлайн в режимі аудіодзвінка безкоштовні! У деяких державах надається правова допомога у отримані соцжитла. Правовий супровід у посольствах та у консульствах України в іноземних державах, заміна та пролонгація держдокументів, в деяких випадках можливо швидко. Допомога у оформленні документів на домашніх тварин. Нострифікація дипломів про освіту за стандартами ЄС та Канади (у т.ч. для медичного персоналу). Правова та практична допомога українським морякам за кордоном. Документи. Телефонуйте у приват (у дірект), консультації юристів онлайн БЕЗКОШТОВНІ для українців під час війни. Телефон, ватсап, телеграм координатора +34610365225, тільки дзвонити,не писАти! Щоденно з 10 до 20 години за західноєвропейським часом (UTС+0), включаючи вихідні. БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ОНЛАЙН ДЛЯ УСІХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ та членів їх сімей. ЗАХИСТ ПРАВ, СВОБОД, ЧЕСТІ ТА ГІДНОСТІ УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ ТА ЗА КОРДОНОМ ПІД ЧАС ВІЙНИ. Зняття арештів , накладенних на майно, нерухомість, розрахункові картки, банківські кошти, автотранспорт. Зняття через суд заборони на виїзд з країни та відновлення права на керування автомобілем. Безкоштовні консультації банківських юристів та ЮРИСТІВ-АНТИКОЛЕКТОРІВ онлайн. Можливо дістанційно, навіть, якщо Ви знаходитесь за кордоном, а арештовані майно та платіжні засоби - в Україні Призначення та отримання українських пенсій та пособій без фізичної присутності на території України, у т.ч. у випадку фактичного знаходження на тимчасово окупованих територіях. Отримання заборгованості по недоотриманих пенсіях за попередній час #безкоштовна юридична допомога #юрист ЄС #юрист для українців Великобританія
-
Потрібен на роботу один молодий чоловік , на посаду зварювальника ( розуміння зварювати полуавтоматом ) , англійський не обовязковий !