Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Дяка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    99% шахраї
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, це шахраї? Чи можу я це якось перевірити? Прийшло смс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Нужен помощник повара. (Женщина)Работа в Maple Ridge, официально, также нужна машина и английский язык. Все вопросы в личку, скину телефон менеджера
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    я теж за лагідну солов‘їнізацію, но ваш тон и категоричность вызывают только отторжение. Тут в правилах группы нет ограничений на используемый язык. Бажаете тільки україньску мову в чаті - будь ласка ukrvanchat
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    ‼️Доставка їжі‼️ Будь ласка, розкажіть про цей сервіс в Ванкувері. З яких ресторанів замовляєте іжу( європейська кухня, Китайська, суші). Яким сервісом доставки користуєтесь? Дуже вдячна ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    За 7 лет в Канаде я особенно люблю "патриотов" радеющих за исключительно украинский язык, которые при всем при этом в Канаде. Я считаю, что тот, кто покинул страну, раньше или позже, и планирует свою жизнь в другой стране (будем откровенны, вы все тут не на переждать), априори перестаёт быть патриотом. Удобно кричать о языке, правительстве и тп издалека. Удобно оправдывать коррупцию в собственной стране и бесконечный негатив проблемами языка. Удобно поливать грязью ни в чем не повинной язык, который вам даже ответить не может. Я родилась и выросла в Украине, и мой родной язык русский. И я свободно владею украинским, но считаю, что лучше доношу информацию на русском. Как язык мешает вам тут в Канаде жить? Мы в свободной стране, где каждый говорит на том языке, на каком удобно. И помогают тут советами на разных языках. Не нравится? Давайте тогда говорить на английском. Но он же минимальный, не так ли? Оставьте в покое язык и сосредоточьтесь на жизни- работа, документы, пиар. И на английском, если хотите дальше жить в Канаде. Если же тон этого сообщения кажется вам агрессивным ,отнюдь, я абсолютно спокойно высказала свою точку зрения. И так же спокойно могу покинуть чат в случае агрессивных комментариев в ответ. Мне от него ни холодно, ни горячо, я стараюсь давать советы, помощь мне не нужна. Так что если нужна какая-то помощь по существу - велком. С языком пусть каждый помогает себе сам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Ты вообще лучшая , обнял приподнял поставил , полностью точно такого же мнения.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Дурдеш пользуюсь, заказываю чаще всего мак но иногда шаурму из donair dude
    1 Reply Last reply
    0
  • t5624427361T Offline
    t5624427361T Offline
    Мaxim Law Practice ЕU&Ukraine
    wrote on last edited by
    Міжнародна юридична агенція "Юридична практика" , юристи-представники в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині, Німеччині, Австрії, країнах Балтії, у Франції, Голандії, Бельгії, Ірландії, Швеції, Фінляндії, Іспанії, Італії, Греції, Болгарії, Хорватії, Румунії, на Кипрі, у Норвегії, Данії, Швейцарії, Молдові, Грузії, Казахстані, Турції, Канаді, США, Аргентині, Ізраїлі, Португалії, Угорщині, В. Британії, Чорногорії. Консультації юристів онлайн в режимі аудіодзвінка безкоштовні! У деяких державах надається правова допомога у отримані соцжитла. Правовий супровід у посольствах та у консульствах України в іноземних державах, заміна та пролонгація   держдокументів, в деяких випадках можливо швидко. Допомога у оформленні документів на домашніх тварин. Нострифікація дипломів про освіту за стандартами ЄС та Канади (у т.ч. для медичного персоналу). Правова та практична допомога українським морякам за кордоном. Документи. Телефонуйте у приват (у дірект), консультації юристів онлайн БЕЗКОШТОВНІ для українців під час війни. Телефон, ватсап, телеграм координатора +34610365225, тільки дзвонити,не писАти! Щоденно з 10 до 20 години за західноєвропейським часом (UTС+0), включаючи вихідні. БЕЗКОШТОВНІ ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ОНЛАЙН ДЛЯ УСІХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ та членів їх сімей. ЗАХИСТ ПРАВ, СВОБОД, ЧЕСТІ ТА ГІДНОСТІ УКРАЇНЦІВ В УКРАЇНІ ТА  ЗА КОРДОНОМ ПІД ЧАС ВІЙНИ. Зняття арештів , накладенних на майно, нерухомість, розрахункові картки, банківські кошти, автотранспорт. Зняття через суд заборони на виїзд з країни та відновлення права на керування автомобілем. Безкоштовні консультації банківських юристів та ЮРИСТІВ-АНТИКОЛЕКТОРІВ онлайн. Можливо дістанційно, навіть, якщо Ви знаходитесь за кордоном, а арештовані майно та платіжні засоби - в Україні Призначення та отримання українських пенсій та пособій без фізичної присутності на території України, у т.ч. у випадку фактичного знаходження на тимчасово окупованих територіях. Отримання заборгованості по недоотриманих пенсіях за попередній час #безкоштовна юридична допомога #юрист ЄС #юрист для українців Великобританія
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бодя ГРАБОВСЬКИЙ
    wrote on last edited by
    Потрібен на роботу один молодий чоловік , на посаду зварювальника ( розуміння зварювати полуавтоматом ) , англійський не обовязковий !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Женя
    wrote on last edited by
    Шукаю сусідку для спільного проживання в 2-кімнатній  квартирі 1100 доларів в місяць. Marine Drive 8728.
    1 Reply Last reply
    0
  • t509987270T Offline
    t509987270T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Всім привіт, продаю своє ліжко, матрас і дзеркало. Все в ідеальному стані. На матраці жодних плям немає, так як він був в чохлі. Ціна: ліжко-250 CA, матрац 350 CA, дзеркало 50 CA. Розмір: queen Локація: New Westminster
    1 Reply Last reply
    0
  • t1039468074T Offline
    t1039468074T Offline
    parham mirshahi
    wrote on last edited by
    I have been swimming since I was 8 years old. 11 years in total. I am in love with the art of teaching this beautiful sport and trying to make the world a better place by doing so. I take pride in my craft and would love to share my knowledge by teaching not just kids but students of any age. I have provided my certificates down below:) please don’t hesitate to text me regarding any questions or inquiries. I am also fully certified and have my LSI. Parham mirshahi 7787899387
    1 Reply Last reply
    0
  • t5131638812T Offline
    t5131638812T Offline
    The antiquity Shop
    wrote on last edited by
    Привіт всім тут я тут шукаю тих, хто зацікавлений в неповній позиції за щотижневу зарплату відправляти пряме повідомлення, якщо це зацікавлено
    1 Reply Last reply
    0
  • t513512298T Offline
    t513512298T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Друзі де можна купити прапор крім Амазон. Там тільки з білою смугою типу для мотузки бачила.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306694449T Offline
    t306694449T Offline
    Katerina Fedoryak
    wrote on last edited by
    Привіт. Хто здавав на права клас 4? І вже отримав. Поділіться досвідом)
    1 Reply Last reply
    0
  • t464783031T Offline
    t464783031T Offline
    Denys Kosmyna
    wrote on last edited by
    Всім привіт, мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue, North Vancouver номер для бронювання 4377753516 , або в приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t5872608T Offline
    t5872608T Offline
    Paul
    wrote on last edited by
    Дурний Піп тебе хрестив. Треба підтвердити свій водійський стаж Відповідайте тільки конкретно якщо знаєте якусь інформацію а не 2-а баба сказала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Разве не пол года?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.