Ukrainian Vancouver
-
Ваши шутки неуместны. Я взрослая женщина. Прокомментировала его экзамен и сразу срач.
-
Вот об этом и шла речь. Что латинец хотел взятку. Об этом сказал сыну директор отеля, где он работает. Что они приезжают в Канаду голые и босые, и с трудом получают документы. А также содержат родственников, на родине.Потому что на экзамене ,задавал лишние вопросы, не касающиеся экзамена.
-
Знаеи дублюються тут зазвичай. На асфальті є, на обочині- впевнена на 100%
-
Я ,тоже, подумала об этом. Да и зачем проблемы, когда человек пересдаст сам.
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Construction worker needed. North Vancouver and Vancouver area. Start $20/h and will increase depending on productivity/experience. Posting for a friend. Please call directly Constantin Puica 236.885.5418 Англійський обов'язково Авто обов'язково бо треба їхати де немає автобусу
-
Добрый день, мне нужна помощь, я прилетел в Ванкувер, мой багаж был утерян, мне нужен человек который помог с переводом
-
Усім привіт, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Всем ку ку, мы с ребятами в эту субботу делаем барбекю на пляже, у нас с собой будет барбекюшница, все желающие могут к нам присоединится чтоб было веселее, берите каждый себе что хочет - каждый из вас сам себе организатор. Я просто оповещаю о том где будет наша компания. Место: Jericho beach (В районе красного квадрата, более точная локация будет по группам около 11:30 того же дня) Дата: 08.07 - 12:00 Алкоголь на пляже: Разрешён.
-
Why did the tomato turn blue? Because it saw the refrigerator!