Ukrainian Vancouver
-
Поищите на Гугл мапс по слову "alterations"
-
Доброго ранку. Чи існує лоу костер з Европи в Канаду? Підкажіть будь ласка 🙏
-
Condor вважається лоу костом, але не дуже відчувається 🥲
-
Якщо планувати завчасно, то можна PLAY з Торонто (тільки з того аеропорту літають в Канаду) наприклад в Берлін є квитки за CAD 230. Ну і наприклад з Ванкувера до Торонто будь-яким авіаперевізником за CAD 120-160. Доволі дешево виходить. Але якщо прямий з ЄС Ванкувера, то Condor норм (літав сам)
-
в мене до Едмонтону з Ванкувера без багажу 180 зараз туди назад)
-
Всім доброго ранку. Підкажіть будь ласка хто робив дитині вже будучи в Канаді додатково до стаді перміт ще Ворк перміт. Як і де це можливо зробити буду дуже вдячна за консультацію. Бо сину виповнилося 15 років на роботу просять Ворк перміт та SIN який без ворк перміту не роблять. Заздалегідь дякую
-
Добрый день, буду в Ванкувере, подскажите локацию с красивым видом на океан / залив. Что б можно было подъехать на авто открыть багажник и сидеть смотреть. Благодарю
-
Я учитель начальных классов. Хочу работать няней в укр-рус-говорящей семье. Обращайтесь, если вам нужна няня. Устроит периодическая занятость.
-
Або на набережну в West Vancouver
-
Привіт! Майже всюди пляжі, куди треба йти пішки від парковки Тому, в межах Ванкувера навряд є таке місце Більш-менш схоже на запит - Spanish Banks і піти західніше в сторону Acadia Beach