Ukrainian Vancouver
-
Не розумію, поперше це безкоштовно для українців, по-друге скасовано строк для біометріі
-
За что берут 50$ в Киеве вопрос
-
Last day to apply for CUAET from overseas ◦ Eligible applicants who are outside Canada have until July 15, 2023, to apply for a visa under CUAET. ◦ Application fees will continue to be waived.
-
здавали у Києві, запис через ел пошту, безкоштовно. дуже швидко в травні, як зараз не знаю. Щодо встигнути - ви обмежені датою подачі аплікації до 15/07, біометрія здається в термін 30 днів після отримання запрошення на біометрію
-
Дякую
-
Canada_registration@vfshelpline.com Графік роботи нового VAC - 8:30-17:00, ПН-ПТ Лише здача біометрії, всі інші сервіси тимчасово недоступні
-
Зайдіть на сайт візового центру
-
Дякую, а скажіть будь ласка, де в Києві здавали? Адреса або email лишився? Дуже дякую
-
Сдается светлая комната в прекрасном районе бернаби Метротаун , 5 минут до станции скайтрен , со всеми удобствами . Обращайтесь в личные сообщения
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР 👩👧👦Делаем сертификат детям 📄💊Корь и полиомиелит ⚓️Морские документы
-
Доброго дня. Хто з чоловикiв перетнув укр. кордон по ст. 23. Видгукниться
-
А что это за статья такая ? Я выехал незаконно, но укр об этом не знает, через Херсон выезжал в Крым дальше в мск дальше в Турцию дальше в Ванкувер
-
Sunset beach, там есть платная парковка, подъезжай , сиди, смотри.
-
🤿SWIMMING LESSONS 🤿 ✅all ages ✅beginners to professional ✅guarantied I’m a professional swimming instructor with (10 years) experience of swimming. Currently working in different cities as well as YMCA as a lifeguard.🛟🛟🛟 I am certified as a 🎯water safety instructor 🎯life saving instructor 🎯national lifeguard 🎯first aid and CPR-C For more information please contact us with the phone number below 👇 778-789-9387
-
Чого Ви взагалі це пишите тут у українському чаті, ще й хизуєтесь тим що "укр" не знає? Ви не Нобелівську премію здобули. Тут нічим хвалитися взагалі. Думаєте усі місцеві канадці будуть у захваті якщо Ви їм це розкажете ?
-
Люди хто підкаже що може шукати родина єнотів пів ночі на даху. Гупіт як від гопака. По сакурі залізли і 4 години скакали. Мама єнот і 4 маляти. Щось можна придумати щоб спати наступну ніч в тиші?
-
Каждый украинец по вашему должен знать все статьи ?
-
Я предположил что вопрос был о незаконном пересечение границы, и рассказал свою историю, я же не виноват что украинская власть нарушением конституции Украины отказывалась меня выпускать официально, ограничивая мои права на свободу передвижения.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де у Ванкувері можна зробити переклад документів.
-
Hello everyone, we need Ukrainian women for part-time job, cold calls with a purpose to book consultation. If you have good level of English, can easily speak to native speakers, have experience in sales, feel free to reach out to me. Anna
16 Jan 2023, 06:08
16225/31627
about an hour ago