Ukrainian Vancouver
-
[email protected] Графік роботи нового VAC - 8:30-17:00, ПН-ПТ Лише здача біометрії, всі інші сервіси тимчасово недоступні
-
Дякую, а скажіть будь ласка, де в Києві здавали? Адреса або email лишився? Дуже дякую
-
А что это за статья такая ? Я выехал незаконно, но укр об этом не знает, через Херсон выезжал в Крым дальше в мск дальше в Турцию дальше в Ванкувер
-
Sunset beach, там есть платная парковка, подъезжай , сиди, смотри.
-
🤿SWIMMING LESSONS 🤿 ✅all ages ✅beginners to professional ✅guarantied I’m a professional swimming instructor with (10 years) experience of swimming. Currently working in different cities as well as YMCA as a lifeguard.🛟🛟🛟 I am certified as a 🎯water safety instructor 🎯life saving instructor 🎯national lifeguard 🎯first aid and CPR-C For more information please contact us with the phone number below 👇 778-789-9387
-
Каждый украинец по вашему должен знать все статьи ?
-
Я предположил что вопрос был о незаконном пересечение границы, и рассказал свою историю, я же не виноват что украинская власть нарушением конституции Украины отказывалась меня выпускать официально, ограничивая мои права на свободу передвижения.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де у Ванкувері можна зробити переклад документів.
-
Hello everyone, we need Ukrainian women for part-time job, cold calls with a purpose to book consultation. If you have good level of English, can easily speak to native speakers, have experience in sales, feel free to reach out to me. Anna
-
Вони мабуть там почуваються у безпеці, ось і грались усю ніч. Можливо їжу принсли і влаштували пікнік. Поставте їм коритце з водою на землі, вони дуже воду люблять - будуть замість там гратись.
-
Всім привіт, шукаю роботу в місті Ванкувер. В Україні працював менеджером з продажу; дорожнім робітником; виготовляв двері (ручна робота з багатьма видами електричного інструмента). У Польщі два роки працював на двох заводах з виготовлення амортизаторів до машин; охолоджувальних систем. Англійська мова низького рівня, польська високого. Якщо хтось може запропонувати чи підказати де знайти постійну роботу буду дуже вдячний ( від короткочасної також не відмовлюся )
-
Пользователей, сообщения в этой группе не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️