Ukrainian Vancouver
-
Люди, підкажіть пліз як можна скататись в Тофіно на серфінг за мінімальний бюджет?
-
Здравствуйте, ищем вместе с матерью долгосрочную аренду квартиры, на год, или два года, с заселением 1 августа. Желательно чтобы квартира была недалеко от города Vancouver, либо в городе. Если недалеко от города, то чтобы рядом был SkyTrain, чтобы можно было добиратся до города. Ну и чтобы недалеко, либо рядом с квартирой были какие-то продуктовые магазины либо супермаркеты. Также наличие wifi в квартире, кухни, микроволновки. Мы готовы заплатить депозит за аренду квартиры если это будет необходимо.
-
Здравствуйте! Я нахожусь в Николаеве, Украина. Отправка по всему миру! Предлагаю Вам постельное детское и взрослое ЛЮКС качества! Индивидуальный пошив. Ткань: 100% Хлопок. Любые размеры! Любые принты. Есть отзывы и инстаграм. Детальнее пишите +380679878434
-
Друзі привіт! Підскажіть, хто переводив гроші з України в Канаду? Як ви це робили? Чи можливо через вестерн юніон чи є якісь інші варіанти?
-
Интернет платят обычно сами. Также не заморачивайтесь с микроволновкой - ее самим просто купить, за совсем недорого. Также изучите карту Greater Vancouver вкупе с картой SkyTrain. Похоже, что вам важен общественный транспорт - исходя из этого, жить в Coquitlam Centre, Brentwood или Metrotown может оказаться гораздо удобнее и дешевле, чем в некоторых районах самого Ванкувера.
-
Здравствуйте. Сдается комната с 15 августа. Первый этаж частного дома (не бейсмент). Burnaby (угол Canada Way и Edmonds). Комната с мебелью, TV, интернет. Кухня и санузел общие. На длительный срок. Если интересующий пишите в личике. Обращаться только мужчинам!
-
Всим привіт. Вже з 15 липня є змога взяти в оренду 1-кімнатну квартиру в самому серці даунтауна, Yaletown. Квартира повністю мебльована, з посудом і всією технікою. У вартість вже враховані комунальні платежі, Інтернет і паркувальне місце. Є можливість короткострокової і довгострокової оренди. Причина здачі: мені потрібно терміново повернутися до Європи за станом здоров’я. За деталями - пишіть в особисті. Дякую
-
Привет) есть у кого-то пример , где на worK permit должна быть пометка CUAET ? Гуглю и не могу найти такого примера
-
привет, сниму комнату в Ванкувере с начала августа(1-10 числа) на полгода, в лс, если есть варианты, спасибо!
-
Привіт!Мене звати Орест я викладач ГІТАРИ ОНЛАЙН 🌎 ✔️Класична ✔️Акустична ✔️Електро гітара ✔️ Укулеле -Маю вищу освіту,виступав на провідних сценах світу ,сесійний музикант для багатьох артистів,працівник Філармонії.Звкорежисер та бітмейкер.Також створюю музику на замовлення. -Ці уроки для тебе якщо ти маєш інструмент та боїшся почати ,або не бачиш результату від власних занять .Завжди мріяв виділятись в компанії друзів,підігравати улюблені пісні. -Можлива гра по нотах ,акордах,табах .Навчальна програма повністю влаштовується під запит учня. Тому,поспіши записатись на пробне заняття з ГІТАРИ Онлайн 🌎 за ціною-120 грн- 3💶,або 3 💲,4CAD