Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт! Приєднуйтеся до сесії про податкову систему Канади для новоприбулих завтра з представником від податкової. Буде український переклад.
-
Так
-
Доброго дня Можливо хтось знає сайти для покупки недорогих авіаквитків
-
Наскільки я знаю, на сьогоднішній день ринок авіаперевезень працює так, що ціна на квиток буде плюс-мінус однаковою незалежно від того, через кого ви купуєте. Окрім деяких спеціальних випадків. До того ж, більшість онлайн-сервісів з продажу авіаквитків - це просто агрегатори. Тобто при чекауті ви все одно купуєте квиток напряму у перевізника. Тож різниця тільки у зручності того чи іншого пошукового механізму та інтерфейсу подачі. Я особисто зазвичай користуюсь kayak. com
-
А як, вибачте, яблука порівнюються з апельсинами?? Ви мабуть ще не зрозуміли головні принципи ціноутворення у галузі авіаперевезень. Хоча звучить абсурдно, але довший сумарний рейс із пересадкою часто буває дешевшим ніж коротший прямий. Тож ваш приклад ні про що не говорить. Зовсім.
-
Всі кого цікавить підробіток з вільним графіком роботи - го в лс. Розкажу що і як
-
Добрый день группа. Подскажите пожалуйста, может кто-то сталкивался. Собираемся подавать на визу в ближайшее время. У нас семья 2 взрослых и двое детей. Так вот, старший сын ( 17 лет) на другой фамилии. Хочу узнать будут ли проблемы? И как их решить, если будут?
-
Ні, не буде. Додаєте свідоцтво і все .
-
Як Ви знайшли, я вже другий тиждень шлю резюме на всі сторони і ніяк не просувається
-
Цікавить підробіток
-
чи знає хтось у кого можна замовити спекти українські калачі? Буду вдячна за контакт
-
Увага робота! Якщо комусь потрібна фул-тайм чи парт-тайм робота, можу вам з цим допомогти. Вільний графік роботи, можливо працювати без знання англійської мови. Заробіток 15-30$ на годину(залежить від виробітку). Якщо вам цікаво - звертайтесь. Розповім, допоможу, підкажу😎