Ukrainian Vancouver
-
А якщо хтось любить пшоно, то можу порадити ось це з Т&Т. Дуже смачне. 🙂
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Привіт усім,ось так ми сьогодні зустрілися в парку.
-
Rocky Point Park-дуже гарний
-
Це все за ради наших діток
-
Було весело,але трохи нас замало. Давайте,пишіть-будемо виходити на пікнік,зустрічі і знайомства
-
Всем привет. Может кто-то знает номер телефона русскоговорящего реелтора. Скиньте пожалуйста мне в личку.
-
В компанію що займається дахами потрібні люди. Є 3 місця на роль помічників. Ставка від 24 на годину. Початок у понеділок. За деталями прошу у приватні повідомлення
-
Мережа магазинів секонд хенду Value village. Часто дуже дешево і можна щось знайти на перший час
-
Я запитався би безпосередньо на пошті, але моя англійська на досить низькому рівні і боюся мені буде важко зрозуміти їх пояснення.
-
Добрі люди, хто зіштовхувався з подаванням почтової скриньки як свій адрес в документах?підкажіть будь ласка як це зробити правильно. Проблема полягає в тому що адрес пошти: 11800 Cambie Rd., Richmond, BC V6X 1L0, Канада А на картці що вони мені дали: Richmond pro cambie, bc, V6X 3r9 і номер мого ящика. Але не подана вулиця і код почтовий інакший. Питання полягає в тому, як мені правильно подавати свій адрес?
-
там же вказано що Freshco
-
Це Safeway?
-
А де Ви э? В якому районi?
-
Підкажіть, будь ласка, хороші місця для ловлi крабів.
-
Hello
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, подали на Cuaet в конце сентября, скоро год. Я получила быстро визу, муж и сын до сих пор не получили... Граждане Турции. Это значит что уже не ждать?
-
Нужно позвонить им, просто потеряли дело или забыли. Веб форма будет долго, позвоните и спросите
-
А куда звонить?
-
А можете в личку, пожалуйста
16 Jan 2023, 06:08
16442/31524
about 6 hours ago