Ukrainian Vancouver
-
вітаю, можливо хтось відправляв чи знає як відправити сноуборд спорядження з Балі до Ванкувера? Не питайте як сноуборд опинився на Балі) але якщо дуже цікаво то розповім)
-
Пропоную послуги няні для дітей від 4 років. Я вчитель початкових класів, можу допомагати дитині з математикою, укр., рос. мовою.
-
Шукаю працю, бажано на будiвницвтi, Ангiйська початкова, якщо хтось матиме якiсь контакти, буду вдячний. 28 рокiв
-
Добрый день! Меня зовут Костя, мне 26. Я ищу работу в Ванкувере.Мой уровень английского базовый. Опыт работы имеется только украинский и польский. В Польше работал на стройке и заводах (упаковка продукции и отправка продукции, и оператором на машине и работа на складах.Возьмусь за любые варианты. Всем здоровья. Дякую, за увагу.
-
Anyone looking for Telus and Koodo service ? Find me !! We also recruiting agent to work along with us!! Only in BC
-
Хтось знає BC Ferries досі доступний безкоштовно для Українців?
-
Здається так, хоча напевно там нюанси є. Тому й запитую.
-
Мені і потрібно одноразово, в одну сторону.
-
BC Ferries says Ukrainians who need to take a ferry to arrive at their final destination in the province can book a ride for free by calling the ferry operator's customer service line. Ukrainian travellers should call 1-888-223-3779, extension 6, and provide their route, time and passenger information. можно подзвонити та спитати. Але ж це разово "to arrive at their final destination" - тобто якщо ви плануете жити у Вікторії чи Нанайма там вам треба туди доїхати з аеропорту...
-
І чи обовʼязково бронювати?
-
А скільки коштує квиток із ванкувера до нанаймо?
-
Гарна порада, дякую.