Ukrainian Vancouver
-
Первые 30 минут урока - ваше время на то чтобы решить подходит ли вам и тд - вам все понравилось вы оплатили и мы продолжили урок!)
-
Привіт усім, підкажіть будь ласка хто знає. Є така форма IMM 5475 яка дає доступ до документів використаних в заявках на сайті Канади. Якщо наприклад я більше не хочу надавати доступ, що потрібно для цього зробити і чи є якась протилежна попередній форма доя заповнення?
-
412 E 54th Avenue
-
Все, найшов, вибачайте
-
Народ , нагадуємо про завтра падл БОрдінг у DEEP COVE!! Будь ласка , приєднуйтесь . Буде трошки мерчу, усі $$ 100% йдуть на потреби хлопців і дівчат ЗСУ 🇺🇦 Також там можна орендувати борди. Ось деталі : 🇺🇦 Paddle for Ukraine 🇺🇦 Let's #PaddleForUkraine together in Vancouver! 💙When: July 23, 2023 at 6 pm 💛Meet: Deep Cove, Parkside Beach, 2156 Banbury Rd, North Vancouver, BC V7G 2T1 Required: PFD, whistle (to avoid a $500 fine; or losing something WAY MORE expensive!) Please wear 💙💛 and bring 🇺🇦 We invite everyone in Vancouver and area to run with us to support Ukraine! Every little thing can make a big difference!💙💛
-
🇺🇦ПРАПОР УКРАЇНИ | Flag of Ukraine | Ukrainian flag🇺🇦 У наявності є прапори України, також можемо пошити потрібну кількість на замовлення. • Тканина: атлас високої якості (гладенький) • Розмір: 90 см х 140 см. (+/-3 см) • Є кишеня під флагшток (держак для прапора) • Вартість - 40 CAD (10% від продажу відправляємо на підтримку ЗСУ). • Прапор можу відправити поштою безкоштовно. Також можу привезти у Vancouver, West Vancouver, North Vancouver, West End Нехай у кожній родині буде майоріти український прапор, особливо напередодні Дня Незалежності! 🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!🇺🇦 Flags of Ukraine. • Fabric: high-quality satin (smooth) • Size: 90 cm x 140 cm (+/- 3 cm) • There is a pocket for a flagpole (flagpole) • Price - 40 CAD (10% of the sale is sent to support the Armed Forces of Ukraine). • The flag can be picked up in Vancouver or West Vancouver, West End, North Vancouver. • FREE Shipping by mail in Canada 🇨🇦 . 🇺🇦Glory to Ukraine!🇺🇦
-
With only $5 to $10 in your wallet, you can earn daily profit. I will explain to you USDT Mining pool and teach you step by step. Daily profits await you. Join the fastest Mining pool and start earning daily extra income, so If you are interested, contact me
-
РЕЗЮМЕ НА ЗАКАЗ ✅ Составляем эффективные резюме на английском ✅ 250+ довольных клиентов ✅ Опытные рекрутеры, 30+ лет суммарного опыта в подборе кандидатов для ведущих Американских компаний ✅ Мы знаем какие резюме хотят видеть серьезные работодатели ✅ Консультация всегда БЕСПЛАТНО Пишите в ЛС📩
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Привіт 👋, я Девід зі Сполучених Штатів 🇺🇸. Я ріелтор у сфері оренди нерухомості, і я шукаю дуже чесного персонального помічника, який може опублікувати квартиру в оренду на ринку. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете гроші кожні вихідні, �Примітка: це не впливає на вашу роботу, це 1-2 години на день, надішліть мені пряме повідомлення Дякую. Девід RENTAL PROPERTIES
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи є ще дійсна виплата в допомогу ?
-
як?