Ukrainian Vancouver
-
Записывайся на РОуд тест через сайт ICBc, иди сдавай тест и получай права
-
Чувак в тебе так само нема аватарки та ім’я
-
Да , всем большое спасибо за помощь , уже со всем разобрался
-
Чи можна виходити з аеропорту?
-
Хто летів через Лондон , віза на 24 години не потрібна ж?
-
Добрий день
-
You might need a Visitor in Transit visa if you’re: changing flights in the UK on your way to another country going through UK border control, for example to check in your luggage for a connecting flight leaving the UK within 48 hours not working or studying while in the UK
-
Канал видаляє посилання, тому гугліть що таке direct airside transit visa
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка інструктора -водія, який міг би допомогти підготуватися до Road test. Дякую!
-
Чи як активувати його?
-
Привіт, маю таке питання. Чотири дні тому купив собі квиток на дві зони в скайтрейн. Але коли завантажую картку пише , що не активне. Коли проїзний почне діяти?
-
Привіт! хтось брав із собою сюди щось із техніки? є якийсь перевірений спосіб, щоб тут користуватися нею? якщо купити Voltage Transformer Converter, він допоможе?
-
После по моему 15го числа каждого месяца можно купить проездной только на след месяц то есть август
-
Знайомій подарували фен Dyson і вона хоче його забрати із собою, сподівається на Voltage Transformer Converter!
-
+380665512373 Павло
-
А чи є такі хто брав з собою ? Розкажіть про свій досвід будь ласка 🙏
-
Дякую!
-
Як на мене - невдала ідея з феном. Якщо він розрахований на 110 - 220 вольт - працювати буде, але може працювати дуже погано, з ледве теплим повітрям. Загалом всі електроприлади з двигуном з Європи везти немає сенсу. Ми брали тількитноути і телефони. Плюс вилка європейська і доведеться користуватися адаптером. Незручно як для приладу який потрібно тримати в руках і крутити над головою. Трансформатор у ванній спеціально для фену?? Сумніваюся в безпечності і зручності ідеї. Ціни трансформаторів теж не копійочні. Я би продав у Європі і купив тут
-
Ми везли з собою в Канаду робот пилосос в чемодані, все була добре) я думаю, що проблем бути не повинно
-
Зараз ви їм користуєтесь? Якщо так, то як це ви робите ?☺️
16 Jan 2023, 06:08
16828/31382
about 19 hours ago