Ukrainian Vancouver
-
🇺🇦🇺🇸 Розпочалася пресконференція Зеленського і Байдена. Лідери України та США незабаром оголосять про результати перемовин. Трансляція
-
Всім привіт. Готові до безкоштовного навчання з подальшим працевлаштуванням? Пропонуємо гарну можливість здобути нову професію за допомогою нашого освітнього онлайн курсу з "автоматизації маркетингу". Однією з найсильніших сторін наших курсів є постійна підтримка кожного учасника з боку викладачів. Обираючи нас, ви зможете швидко опанувати професію майбутнього, працевлаштуватися за кордоном та змінити своє життя на краще. Якщо ця пропозиція зацікавила Вас, поставьте + і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання і надамо всю цікавлячу вас інформацію) Чекаємо на вас і бажаємо удачі!
-
ОРЕНДА B ВАНКУВЕРІ Dл я НОВОПРИБУЛИХ
-
ОРЕНДА B ВАНКУВЕРІ Dл я НОВОПРИБУЛИХ
-
Друзі, а п'ятницю буде лекція на тему оподаткування в Канаді для працівників та self employed (але основна частина буде саме для працівників). Ми пройдемось по тому як в цілому працює система податків в Канаді, і розглянемо такі теми: 1. Як рахаються податки на доходи в Канаді, та як правильно розуміти прогресивну шкалу. 2. Різні типи доходів (доход з роботи, доход з бізнесу, capitap gain, rental income) та різні типи оподаткування. 3. Що такє податкові кредити і чому вам треба про це знати? 4. Які джерела інформації використовувати коли ви не знаєте як порахувати той чи інший дохід? 5. Податки для self-employed. 6. Де кращє рахувати податки? Цього разу лекція буде в Holiday Inn (1110 Howe St, Vancouver). В цю п'ятницу - 6PM ресторан в готелі вже забукований. Єдине момент - я захворів, сиджу вдома з температурою 38.5. Якщо я не прийду нормально до тями то, зробимо лекцію в онлайн форматі через Zoom. Тому буду апдейтити чат:) Кому цікаво розглянути якісь особисті питання по податках - не соромтеся, пишіть сюда, або в приватні, я це включу все в лекцію😈 Більше деталей в моїй группі. Посилання на групу можно подивитись у в описанні мого профайлу. Дякую:)
-
Треба реєструватися? Це безкоштовно?
-
Всім привіт😊 разом з чоловіком шукаємо житло в Кокуитлам з 15 січня. Можливо щось десь звільняється? Дякую
-
А як виглядає цей лист?)
-
Дякую
-
Вітаю всіх гірськолижників! Справжніх та майбутніх! Ви живете в одному з кращих місць планети для цього дивовижного спортивного відпочинку котрий так добре провітрює мізки. Коли я переїхав з Києва в BC двадцять років тому я ніколи лиж не пробував і не міг уявити, що це стане такою моєю пристрастю і що я стану лижним інструктором і навіть куплю квартиру на гірськолижному курорті Big White, щоб там бувати частіше. Ось уже кілька років я заражаю своєю пристрастю новачків та підправляю техніку середнякам. А головне, що мій супер дешевий пакет послуг, який включає все - ПРОЖИВАННЯ, УРОКИ, ОРЕНДУ обладнання, КВИТКИ на гору і навіть ТРАНСФЕР з аеропорту - дозволяє повноцінно відпочити і набратися спогадів на рік вперед багатьом сім'ям, які інакше не могли б собі цього дозволити. Моя основна спеціалізація як сертифікованого канадського інструктора – діти від 3 років та жінки з посттравматичним синдромом після провальних спроб чоловіків навчити їх лижам самостійно. Володію трьома мовами – російською, англійською, українською. Наш гірськолижний курорт Big White по праву вважається КРАЩИМ СІМЕЙНИМ КУРОРТОМ у Канаді і цього року отримав нагороду 2-го в Канаді та 4-го в Північній Америці від читачів престижного журналу Conde Nast Traveler. 119 спусків та 16 витягів. Тут крім лиж є всі інші зимові розваги – від туб (ватрушок) до катання на снігоходах та собаках. А в нас знаходиться найвища гірська ковзанка в Канаді. Моя квартира з дивовижним виглядом знаходиться в самому центрі курорту з витягами, що йдуть і вгору і вниз. У будівлі САУНА, ДЖАКУЗІ (hot tub), підземна парковка та найкращий РЕСТОРАН курорту. У квартирі є кухня. Місткість – до 6-7 осіб. Площа 60 кв. Тепер ще відкрито та нічне катання до 8 вечора! Майже 12 годин насолоди кожен день. Курорт знаходиться менш ніж за годину їзди від міста Kelowna, літньої перлини Канади. Але літній відпочинок у нас – це окрема тема, яку ми обговоримо навесні. Терміново пишіть мені склад вашої групи/сім'ї, бажані дати, скільки годин уроків та інші запити. Я дам ціну пакету і можна розпочинати планувати головну пригоду цієї зими! Усі фотки – мої. P.S. Сьогодні відмовилися від резерву на Новий Рік. Це ваш шанс!
-
Всем привет Ищу матрас двухспалка Если кто то знает кто отдаёт или продаёт, маякните пожалуйста Мой телефон 236 869 7202
-
365 Fundays Theme Park Jungle Jac's Play Centre The Adventure Zone on Granville Island
-
Можливо хтось поділиться іншими