Ukrainian Vancouver
-
А як виглядає цей лист?)
-
Електронний лист з посольства де написано що ворк перміт схвалено. Пошукайте біля листа про відбитки пальців.
-
Дякую
-
Вітаю всіх гірськолижників! Справжніх та майбутніх! Ви живете в одному з кращих місць планети для цього дивовижного спортивного відпочинку котрий так добре провітрює мізки. Коли я переїхав з Києва в BC двадцять років тому я ніколи лиж не пробував і не міг уявити, що це стане такою моєю пристрастю і що я стану лижним інструктором і навіть куплю квартиру на гірськолижному курорті Big White, щоб там бувати частіше. Ось уже кілька років я заражаю своєю пристрастю новачків та підправляю техніку середнякам. А головне, що мій супер дешевий пакет послуг, який включає все - ПРОЖИВАННЯ, УРОКИ, ОРЕНДУ обладнання, КВИТКИ на гору і навіть ТРАНСФЕР з аеропорту - дозволяє повноцінно відпочити і набратися спогадів на рік вперед багатьом сім'ям, які інакше не могли б собі цього дозволити. Моя основна спеціалізація як сертифікованого канадського інструктора – діти від 3 років та жінки з посттравматичним синдромом після провальних спроб чоловіків навчити їх лижам самостійно. Володію трьома мовами – російською, англійською, українською. Наш гірськолижний курорт Big White по праву вважається КРАЩИМ СІМЕЙНИМ КУРОРТОМ у Канаді і цього року отримав нагороду 2-го в Канаді та 4-го в Північній Америці від читачів престижного журналу Conde Nast Traveler. 119 спусків та 16 витягів. Тут крім лиж є всі інші зимові розваги – від туб (ватрушок) до катання на снігоходах та собаках. А в нас знаходиться найвища гірська ковзанка в Канаді. Моя квартира з дивовижним виглядом знаходиться в самому центрі курорту з витягами, що йдуть і вгору і вниз. У будівлі САУНА, ДЖАКУЗІ (hot tub), підземна парковка та найкращий РЕСТОРАН курорту. У квартирі є кухня. Місткість – до 6-7 осіб. Площа 60 кв. Тепер ще відкрито та нічне катання до 8 вечора! Майже 12 годин насолоди кожен день. Курорт знаходиться менш ніж за годину їзди від міста Kelowna, літньої перлини Канади. Але літній відпочинок у нас – це окрема тема, яку ми обговоримо навесні. Терміново пишіть мені склад вашої групи/сім'ї, бажані дати, скільки годин уроків та інші запити. Я дам ціну пакету і можна розпочинати планувати головну пригоду цієї зими! Усі фотки – мої. P.S. Сьогодні відмовилися від резерву на Новий Рік. Це ваш шанс!
-
Всем привет Ищу матрас двухспалка Если кто то знает кто отдаёт или продаёт, маякните пожалуйста Мой телефон 236 869 7202
-
Зазвичай саме матраси не варто боати вживані. Є відмінна від нуля вірогідність натрапити на таку нечувану у Європі проблему як клопи. Це справжня біда Північної Америки. Будьте обережні!
-
привіт, шукаю друзів для спілкування, надішліть мені приватне повідомлення
-
Доброго ранку. Дуже прошу підкажіть, мене цікавлять ігрові центры для дітей, у BC таке взагалі є? Нічого не можу знайти...
-
365 Fundays Theme Park Jungle Jac's Play Centre The Adventure Zone on Granville Island
-
Можливо хтось поділиться іншими
-
Додайте укр, клавіатуру собі)
-
Це не відповідь на питання) навіть не уявляю, що ви за людина, якщо зранку вже отрутою дихаєте!!!! Який жах, практично один раз задала питання в групу, а тут свої такі гидотні...Навіщо???
-
Дуже дякую)
-
Отрутою? Я вам просто дав дружню пораду, щоб ви не виглядали як бозна що! Гидотні??? Це образливо, але я вас розумію, тяжко вам! Щасти
-
ну i навіщо ото було?
-
Вітаннячко всім😊 шукаю будь яку роботу в Кокуитлам, можливо хтось шось підкаже? Дуже дякую 😊
-
Доброго дня, шукаю магазини, де можна купити вареники, пампушки, вушка, щось такого плану, можливо маєте якісь рекомендації?
-
У суперсторі досить пристойні і не дорогі вареники з картоплею та чедером Noname
-
Taste of Ukraine
-
Уточніть "двухспалка". У Північній Америці існує щонайменше три розміри матрасів/ліжок, які можна назвати "двухспалка": Full (також відомий як Double), Queen та King. Також, як вам вже порекомендували, не варто зв'язуватися з вживаними матрасами та м'якими меблями. Бо, потенційно - клопи.
16 Jan 2023, 06:08
1694/31500
about 11 hours ago