Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Електронний лист з посольства де написано що ворк перміт схвалено. Пошукайте біля листа про відбитки пальців.
    1 Reply Last reply
    0
  • t856637983T Offline
    t856637983T Offline
    Павел Матвийчук
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1042007367T Offline
    t1042007367T Offline
    Denys Storozhuk
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх гірськолижників! Справжніх та майбутніх! Ви живете в одному з кращих місць планети для цього дивовижного спортивного відпочинку котрий так добре провітрює мізки. Коли я переїхав з Києва в BC двадцять років тому я ніколи лиж не пробував і не міг уявити, що це стане такою моєю пристрастю і що я стану лижним інструктором і навіть куплю квартиру на гірськолижному курорті Big White, щоб там бувати частіше. Ось уже кілька років я заражаю своєю пристрастю новачків та підправляю техніку середнякам. А головне, що мій супер дешевий пакет послуг, який включає все - ПРОЖИВАННЯ, УРОКИ, ОРЕНДУ обладнання, КВИТКИ на гору і навіть ТРАНСФЕР з аеропорту - дозволяє повноцінно відпочити і набратися спогадів на рік вперед багатьом сім'ям, які інакше не могли б собі цього дозволити. Моя основна спеціалізація як сертифікованого канадського інструктора – діти від 3 років та жінки з посттравматичним синдромом після провальних спроб чоловіків навчити їх лижам самостійно. Володію трьома мовами – російською, англійською, українською. Наш гірськолижний курорт Big White по праву вважається КРАЩИМ СІМЕЙНИМ КУРОРТОМ у Канаді і цього року отримав нагороду 2-го в Канаді та 4-го в Північній Америці від читачів престижного журналу Conde Nast Traveler. 119 спусків та 16 витягів. Тут крім лиж є всі інші зимові розваги – від туб (ватрушок) до катання на снігоходах та собаках. А в нас знаходиться найвища гірська ковзанка в Канаді. Моя квартира з дивовижним виглядом знаходиться в самому центрі курорту з витягами, що йдуть і вгору і вниз. У будівлі САУНА, ДЖАКУЗІ (hot tub), підземна парковка та найкращий РЕСТОРАН курорту. У квартирі є кухня. Місткість – до 6-7 осіб. Площа 60 кв. Тепер ще відкрито та нічне катання до 8 вечора! Майже 12 годин насолоди кожен день. Курорт знаходиться менш ніж за годину їзди від міста Kelowna, літньої перлини Канади. Але літній відпочинок у нас – це окрема тема, яку ми обговоримо навесні. Терміново пишіть мені склад вашої групи/сім'ї, бажані дати, скільки годин уроків та інші запити. Я дам ціну пакету і можна розпочинати планувати головну пригоду цієї зими! Усі фотки – мої. P.S. Сьогодні відмовилися від резерву на Новий Рік. Це ваш шанс!
    1 Reply Last reply
    0
  • t977589380T Offline
    t977589380T Offline
    Диана Фроловская
    wrote on last edited by
    Всем привет Ищу матрас двухспалка Если кто то знает кто отдаёт или продаёт, маякните пожалуйста Мой телефон 236 869 7202
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Зазвичай саме матраси не варто боати вживані. Є відмінна від нуля вірогідність натрапити на таку нечувану у Європі проблему як клопи. Це справжня біда Північної Америки. Будьте обережні!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5234537920T Offline
    t5234537920T Offline
    Кайл
    wrote on last edited by
    привіт, шукаю друзів для спілкування, надішліть мені приватне повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t1034156646T Offline
    t1034156646T Offline
    Valentyna
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Дуже прошу підкажіть, мене цікавлять ігрові центры для дітей, у BC таке взагалі є? Нічого не можу знайти...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Leshchenko
    wrote on last edited by
    365 Fundays Theme Park Jungle Jac's Play Centre The Adventure Zone on Granville Island
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro Leshchenko
    wrote on last edited by
    Можливо хтось поділиться іншими
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shark 🦈
    wrote on last edited by
    Додайте укр, клавіатуру собі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1034156646T Offline
    t1034156646T Offline
    Valentyna
    wrote on last edited by
    Це не відповідь на питання) навіть не уявляю, що ви за людина, якщо зранку вже отрутою дихаєте!!!! Який жах, практично один раз задала питання в групу, а тут свої такі гидотні...Навіщо???
    1 Reply Last reply
    0
  • t1034156646T Offline
    t1034156646T Offline
    Valentyna
    wrote on last edited by
    Дуже дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shark 🦈
    wrote on last edited by
    Отрутою? Я вам просто дав дружню пораду, щоб ви не виглядали як бозна що! Гидотні??? Це образливо, але я вас розумію, тяжко вам! Щасти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    ну i навіщо ото було?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1457606600T Offline
    t1457606600T Offline
    Alina Kozina
    wrote on last edited by
    Вітаннячко всім😊 шукаю будь яку роботу в Кокуитлам, можливо хтось шось підкаже? Дуже дякую 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t510996428T Offline
    t510996428T Offline
    Свят
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шукаю магазини, де можна купити вареники, пампушки, вушка, щось такого плану, можливо маєте якісь рекомендації?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    У суперсторі досить пристойні і не дорогі вареники з картоплею та чедером Noname
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Taste of Ukraine
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Уточніть "двухспалка". У Північній Америці існує щонайменше три розміри матрасів/ліжок, які можна назвати "двухспалка": Full (також відомий як Double), Queen та King. Також, як вам вже порекомендували, не варто зв'язуватися з вживаними матрасами та м'якими меблями. Бо, потенційно - клопи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t899791845T Offline
    t899791845T Offline
    Нелічка Олос
    wrote on last edited by
    Всім привіт💁‍♀️я майстер депіляції! Шукаю оренду кімнати в салоні. Суррей
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.