Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t882068762T Offline
    t882068762T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    North Vancouver apartment?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Галина Шелехова
    wrote on last edited by
    Час
    1 Reply Last reply
    0
  • t6688832606T Offline
    t6688832606T Offline
    Rently Ture
    wrote on last edited by
    Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5945171473T Offline
    t5945171473T Offline
    Mary Katherine
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 700 доларів США щотижня. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати... будь ласка, додайте мені WhatsApp для отримання додаткової інформації + 1 (904) 341-7850
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Hello folks, I would like to invite you to 2 events  that will be held on August 27th. You can be a part of  beautiful local culture and find new friends. The Punjabi Market annual Monsoon event. Time: 12-6pm And, we will have on August 27 another one event 2 spirit (LGBTQ) Friend and Family (BBQ Fun Day) Time: 1-5pm Location: Moberly Arts and Culture Centre 7646 Prince Albert Str., Vancouver. Please, do not hesitate and join to the local events. It will be fun:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бандерштат🇺🇦
    wrote on last edited by
    Чому адмін не банить це сміття ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Звичайно! І ще в руки пакет Welcome to Canada, в якому ваучер на безкоштовне місячне проживання в готелі з 3-х разовим харчуванням, купони на безкоштовний проїзд у громадському транспорті - теж на місяць, медичну страховку з зубними бенефітами та зворотній квиток на літак, якими ви прилетіли (теж, звичайно, безкоштовний). Погуляли місяць у Канаді та й годі. Багато хто так і робе. Якщо повезе, то ще волонтери чи їх друзі вам пару сотень подарують, але за це вже прийдеться їм посміхатися, дякувати та запевняти, що ви сюди приїхали починати життя з нуля і згідні на любу роботу, при цьому крепко тримаючи в кишені зворотній квиток у Європу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6290233443T Offline
    t6290233443T Offline
    Lucci Mary
    wrote on last edited by
    привет всем, надеюсь, у вас все хорошо. мы ищем надежного и честного личного помощника. Это также работа на дому. Супер простая, легкая и гибкая работа, это отличная возможность для мам, пап, одиноких, пенсионеров, студентов или тех, кто ищет дополнительный доход, без опыта, пожалуйста, DM для информации
    1 Reply Last reply
    0
  • t5945171473T Offline
    t5945171473T Offline
    Mary Katherine
    wrote on last edited by
    ВАКАНСІЯ Приходь і приєднуйся до нашої команди, оскільки ми постійно ростемо, у нас є кілька вакансій для залучення нових учасників!!! Типи роботи - Неповний робочий день і повний робочий день, цікава та приваблива оплата Пн-Пт (Гнучкий графік роботи) Можливість понаднормової роботи Досвід роботи не потрібен (навчання передбачено) Надішліть повідомлення, якщо цікаво. Або ви можете зв’язатися зі мною на WhatsApp @+1 ( 904 ) 341‑ 7850
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Добрий день. А є тут ті, хто приїхав до Канади після 15-го липня (дати закінчення приймання заяв за програмою CUAET)? Хоча, згідно з офіційною інформацією, право отримання open work permit та усіх CUAET бенефітів залишається до кінця березня 2024-го, я чув про випадки, коли новоприбулим українцям в аеропорту відмовляли у отриманні дозволу на роботу, пояснюючи це тим, що програма закінчилася 15-го липня. Звучить як дурниці. Але ті, хто розповідав, так почули та зрозуміли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5088330923T Offline
    t5088330923T Offline
    Alenochka Nova
    wrote on last edited by
    Я заїхала 26липня, нічого такого не було . Дали ворк перміт без проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t635107551T Offline
    t635107551T Offline
    Роман🇺🇦🇺🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ага. Звісно можна. Кешем відрахують і видадуть зворотній квиток до Европи на найближчий рейс😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергій Гаврілов
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Я з дочкою приїхав 23 липня в Ванкувер отримали work permit без питань. Хоча мені теж розказували що люди приїхали в Калгарі з візою візітор і їм відмовили в work permit.
    1 Reply Last reply
    0
  • t845178473T Offline
    t845178473T Offline
    Bobr kyrwa
    wrote on last edited by
    Доброго дня друзі, чи есть тут ті хто проживають на острові в Нанаймо? Або поблизості
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olesya
    wrote on last edited by
    🌿Терміново!Mapel Ridge 🌿🏠 1вересня, здається кімната в 2 бедрум апартмент. Mapel Ridge. Центр. до зупинки 5хв.  1.100$ (включено інтернет, світло, вода) Тільки чоловіки. В іншій кімнаті проживає мужчина. Пишіть в приват.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1846151083T Offline
    t1846151083T Offline
    Bohdan Dovhan
    wrote on last edited by
    Вітаю. Троє працюючих людей шукають 2 - х кімнатний бейсмент/квартиру у Ванкувері/Бернабі. Бюджет 1700/міс. максимум. Всі без дітей та тварин. Не палять і без шкідливих звичок. Бажане житло з меблями. Будемо раді будь-яким пропозиціям.
    1 Reply Last reply
    0
  • t650374139T Offline
    t650374139T Offline
    Alina Kardash
    wrote on last edited by
    Привіт ) В середині вересня планую летіти в Україну І в жовтні назад Якщо кумусь потрібно щось передати , привезти , або допомогти пишіть в приватні повідомлення , домовимось Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Starzh
    wrote on last edited by
    Вулиці Ванкувера не перестають дивувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t6464602653T Offline
    t6464602653T Offline
    Nastya USA