Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт , шукаю кімнату з 1 вересня . Можливу комусь потрібна сусідка ?)
-
Вони не платять, а податись на провінційну допомогу можна.
-
Анастасія, поділіться будь ласка, за що платять? Як допомагають з пошуком? Всім, хто без роботи, цікаво ❗️😉
-
Саме я до них не зверталась. Але друзі так. Прийшли до них, надали інформацію про себе та свої вміння, поки вони шукали роботу то раз на місяць виплачивають якусь допомогу (скільки і яку я точно не знаю). Роботу що одній подрузі що іншій знайшли меньше ніж за тиждень. Тут як кажуть, як пощастить
-
Дякую за вiдповiдь! Я розумію, що всюди одні і ті ж умови і надання послуг. І направда, перший раз чую про якусь фінансову допомогу саме від Work BC. В чаті багато новачків і, думаю, варто надавати перевірену інфу😉 Було б добре дізнатися у ваших друзів, на яких умовах вони отримали поміч. Тоді і ви будете знати, і іншим зможете допомогти.
-
Можливо ви переплутали
-
Вашим друзьям и зубы лечат бесплатно, и воркБС им платят пособия… Ваши друзья самые счастливые люди во всей Канаде! 👍
-
Вас друзья кормят заливным, а вы здесь им хвастаете. Детская наивность или упрямое невежество?
-
Поделиться? Какую же пользу получат люди поехав в стоматологию и получив отказ от бесплатного обслуживания? Или поднять настроение персоналу в ВоркБС от вопроса пособия?
-
Все таки упрямое невежество. Вы наверное забыли, что вы всю свою удачу отдали друзьям. На меня не хватит. Между прочим вы сами начали задираться. Пойду выгуляю своего единорога 🦄 🖖🏻