Ukrainian Vancouver
-
Скам )
-
Оце новина ) дякую , почитаю
-
Як це живимо легально ?
-
Це як ?
-
Вітаю , усіх зі святом , Можливо хтось вже одружився в Канаді ? Я з дівчиною хочемо узаконити наш союз
-
Кто заберёт аквариум? Я переезжаю, и продаю много вещей. За 150$ вы получите: 11 рыбок(ориентировочно 40$) 2 улитки(10$) 3 упаковки камней на дно(60$) Фильтр(40$) Аквариум(100+$) Водоросли и декорации (30$) Корм, бактерии для замены воды(15-20$) Трубка для замены воды, работает как пылесос, собирая мусор со дна(15$)
-
🇺🇦 Вітаємо з Днем Прапора та Днем Незалежності!! В кого є автівка? Ми приготували подарунок 🇺🇦 від VanLove Sushi&More. Ми надрукували ще одну партію прапорів для авто. Завітайте в наш суші-ресторанчик VanLove у Даунтауні і ми подаруємо його вам. Прапорів надрукували багато, тому думаю будуть доступні протягом найближчих кількох тижнів. Адреса: 1755 Robson St. P.S. Сьогодні нажаль хтось вкрав наш український прапор який в нас стояв біля входу. Якщо раптом хтось має гарну символіку для фасаду - будемо дуже вдячні.
-
Привіт, ти можеш працювати вдома?? Моєму робочому місці потрібні віддалені працівники. Введення даних, представник служби підтримки клієнтів, оператор введення даних, представник кол-центру, багато вакансій Студенти, пенсіонери та працюючі
-
Burrard bridge. 7 pm