Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Исправил
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Выбесила соряу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Batohov
    wrote on last edited by
    Підкажіть пліз, який є спосіб з мінімальними комісіями переводити гроші з української гривневої карти в канадські долари тут?
    1 Reply Last reply
    0
  • t914200829T Offline
    t914200829T Offline
    Lesya
    wrote on last edited by
    Я розумію. Просто можливо хтось ставив імплантат і може порадити конкретну клініку)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Да немає між ними великої різниці. Роблять роботу вони всі непогано. Ціни у всих однакові і дуже високі
    1 Reply Last reply
    0
  • t127887645T Offline
    t127887645T Offline
    Mariа
    wrote on last edited by
    📢 Відкрито Реєстрацію на Курси Буккіпінгу! 📚💼 Привіт! Я працюю в бухгалтерській фірмі, і маю супер новину для вас. Ми розпочинаємо навчальні курси для буккіперів! Якщо ви шукаєте роботу, мрієте про зміни у кар'єрі, або прагнете перейти з фізичних робіт на комфортну офісну роботу, це ваша можливість! В програму включено: 📊 Основи бухгалтерського обліку 💻 Робота з бухгалтерськими програмами 📋 Основи оподаткування в Канаді 📚 Вивчення бухгалтерської термінології англійською 🖋 Підготовка ідеального резюме Навчання триватиме онлайн у вихідний день лише 2 місяці, але має надзвичайний бонус! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, і ми надамо вам рекомендаційний лист від нашої фірми. Зараз діє акційна ціна всього $100. Якщо вас цікавить наш курс та бажаєте дізнатися більше, пишіть мені в приват, і я надішлю вам посилання на сторінку реєстрації. *картинка для привернення уваги
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Звучит очень неправдиво
    1 Reply Last reply
    0
  • t476013530T Offline
    t476013530T Offline
    Zhykharieva Viktoriia
    wrote on last edited by
    За останніми опросами тільки 9% українців спілкується рабзійською в побуті, тому засуньте свої оці наративи а краще ідьте туди де 100% такою мовою спілкуються.
    1 Reply Last reply
    0
  • t476013530T Offline
    t476013530T Offline
    Zhykharieva Viktoriia
    wrote on last edited by
    Ну звісно без Вас яка перемога і вікіпендія звісно правдоподібна. Україна точно переможе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Вы из окопа пишите кому куда чего засунуть ? В перерывах между оказанием помощи раненым ? Или в Канаде воюете ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Жаль меня сегодня на сансет не будет на встрече, я бы там пообщался с вами на эту тему, по работе не выходит
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Не вижу смысла дискуссии на эту тему, но если вы будете и дальше русскоговорящих украинцев посылать в расею мы не победим на этой войне
    1 Reply Last reply
    0
  • t476013530T Offline
    t476013530T Offline
    Zhykharieva Viktoriia
    wrote on last edited by
    Мій син звільняє від рабзіян Україну і маю всі моральні права говорити все що вважаю за потрібне, а ви трохи попустіться бо точно не має права щось вякати
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    ну я так вважаю - якщо в правилах чату не вказана мова спілкування - то можна будь-якою. Якщо російська не до вподоби - залишаєте групу та й все потому. Коли мінуси (мова спілкування включно) перевищують плюси від перебування в групі - я звідти йду. Так вже було з деякими групами. Ринок порішає, як то кажуть. Я за українську звісно, але примусити нікого не можу, кожен сам відповідальний за це
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Не сваріться, ось трішки добра всім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    Сыну - уважение и почёт … а про право и в чём и кому «попускаться» можете дальше продолжать… Вдруг , на проверку, моя совесть или кого ещё почище Вашей оказаться может?…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D
    wrote on last edited by
    «Думать», вижу - не Ваше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LA
    wrote on last edited by
    Извините, но вы не правы про 9%. Запорожье, Днепр, Одесса, Николаев - большинство людей в этих городах говорят исключительно на русском языке. Это то, что я знаю лично на сегодня так как часто бывают в этих городах. Это уже больше чем 9%. Очень много знакомых в Киеве тоже разговаривают по русски. Про остальных ничего сказать не могу, но те же харьковчане всегда были русскоязычными и тех кого я знаю оттуда не перешли на украинский язык. Не знаю в чем у вас перепалка, просто увидел про 9% и решил сказать как есть на самом деле, а не как пишут в каких то опросах, которые скорее всего не затрагивают всю территорию Украины.
    1 Reply Last reply
    0
  • t476013530T Offline
    t476013530T Offline
    Zhykharieva Viktoriia
    wrote on last edited by
    Я не думаю що вона є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    А де Ви бачили, щоб я людей ділила на наших і ваших?! Я просто кажу, що якщо, наприклад, ворог зайшов в мою хату, скажемо, в сорочці в горошок, і знов зайшов в сорочці в горошок, то як би я не любила тканини в горошок, я ні за що не вдягну таку сорочку, бо ніяк не хочу себе ідентифікувати з ворогом, і не хочу щоб моїм дітям , переляканим ворогом, нічого не нагадувало за ворога та й викину всі свої сорочки в горошок.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags