Ukrainian Vancouver
-
Памятник акуле не забудьте поставить которая русского парня съела Надеюсь вас тоже сожрет
-
Iбанута жiнка
-
Йдіть за російським кораблем. І от коли вашим родичам на рабзіі почнуть падати бомби, а вони обов'язково будуть падати я хочу ім побажати нікуди не іхати, а вам поїхати до них іх підтримати. І так мова вирішує, принаймі по мові можна зрозуміти хто ти. І ще раз не існує російськомовних українців, грузин, казахів і решти народів всих іх насильно зросійщили.
-
А когда украинку съела акула , почему то русские не смеялись во всех соц сетях. Жаль что вы такие жалкие и убогие. Ноль человечности Нет плохой нации есть люди хуевые. Я 30 лет гражданка Украины. И я разочарована в этой нации.
-
Ну удачи. Стыдно за таких как вы. Украине скоро пизда будет. Благодаря таким как вы и вашему клоуну призиденту. А забыла он же с вами виллой своей поделиться ту что в России купил.
-
рашисти нас не ображають, вони прийшли до нас, вбивають нас, багато українців були вимушено покинути свої домівки, багатьом взагалі нема куди повертатися, тому ми маємо всі моральні права не тільки принижувати ми ще прокляли рабзіян до десятого коліна.
-
Ненавижу таких как вы. Вы написали человеку что мол он написал на русском языке. Вы тупо доебались и обосрали. Хотя он ничего плохого не написал. И пока вы будете с кострюлей на голове . Останетесь с голой жопой и без своей страны.
-
доведіть.
-
Моя , моя уважаемая Я тоже из Украины
-
Вали отсюда, тупая рашистская скотина. Так тебе понятнее?
-
Принаймі я не ховаюсь за призьвіском, ну в цьому всі рабзіяни приходять гадять і під маскою, бо якось сцикотно зробити це відкрито, І відразу про те що кому буде, от буде те саме що з рабзійським кораблем і те що з рабзійським підкоренням луни і те саме що з Києвом за три дні. Ви ущербні невігласи і доречі коли розпадеться ця недодержава де бутуть руськіє у вас навіть немає свого регіона у вашій рабзіі
-
У него в России не только вилла. И кстати не только в России. Как раз на те деньги что Европа выделяет на помощь.
-
А вы почитайте на досуге