Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Приклад Німеччини тут не підходить. Німеччина перехворіла нацизмом, пройшла через покаяння та розплату. Зараз повторення минулого там не можливе. Рашка поки від покаяння дуже далеко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Вона дає прихисток і рятує людей від війни у реальному часі. Доречі в ній потрібно знати німецьку, і люди поважають це і вчать. Проведемо аналогію з Україною ..
    1 Reply Last reply
    0
  • t635107551T Offline
    t635107551T Offline
    Роман🇺🇦🇺🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Есть 3 свободных места. Кто хочет покататься в городе или за городом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria Ivanova
    wrote on last edited by
    Всем привет, В связи с поездкой краткосрочно сдаём свою квартиру в Surrey Даты: 09.10 - 28.11 Локация: Surrey Central В квартире есть всё необходимое для жизни, сняли пустой, обставили мебелью, купили посуду и тд. В 2 мин ходьбы линия Expo Line метро, Wallmart Цена 2600 CAD в месяц + залог 1300 CAD Pet friendly (дополнительный залог) Пишите ☀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Дякую за запрошення, неодмінно прийдемо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Миколо, якраз нещодавно до нас приїхала людина, яка могла б допомогти з сурдоперекладом! Запрошуємо!
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Я людина слабочуюча,підтримку для своїх друзів,які не чують,тож я організовую похід до церкви.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Дуже дякую вам,Божого вам благословення
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    550 W 14th Ave, Vancouver, BC
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Скиньте будь ласка мені точну адресу,дуже потрібна ця адреса і я точно відвідую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Шановна громадо!Будь ласка вчіть українську мову поки не пізно.Чому ви в Канаді вчите англійську,бо тут закон вимагає,а той хто каже какая разница,зрозумійте ,большая разница в том что ви не украинскую учитесь,а англійську тому є закон всюди і треба виконувати!!!Почніть ви з себе і всі почнуть з вас!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Дякую, що нагадуєте. Ми ще там не були, але обов'язково прийдемо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Мова важлива! Допомагаємо всім, але мова дуже важлива.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Та нет, такой проблемы нет)
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Шановні друзі, маю пропозицію. У Ванкувері на 550 W 14th Ave, в кількох кварталах від метро Бродвей-СітіХолл є розкішна українська церква Покрови Пресвятої Богородиці, збудована у минулому сторіччі нашими українцями для нас. Дуже добрі священники, служба українською мовою, неймовірний хор, величезні вітражні вікна, гарні ікони, зручні скамійки з подушечками, ігрова кімната для дітей, чаювання після служби Божої. І відвідує службу 35 бабусь і 5 молодих людей. Я бачила на власні очі в Торонто забиті дошками церкви, є така церква в Річмонді з якої зробили секонд-хенд. А нас в цьому лише чаті 3,7 тисячі активних енергійних креативних, які можуть просто в цю неділю відвідати і підтримати нашу українську церкву. Не іде мова про пожертви, бо кожен може побачити на вході 2 види конвертиків: на храм і на допомогу Україні, але не кожен має можливість. Можемо помолитися за перемогу, за українське військо, за рідних, за дітей, за майбутнє. Недільна служба на 10:30. Також іде мова про те що це чудова готова можливість нам з вами спілкуватися, вивчати мову, бо книжечки до служби мають переклад англійською, а прихожани або приїхали дітьми або вже народжені тут. Також нагода допомогти батьківщині зборами. Можна організувати дитячі клуби. Церква має велику територію і багато будов на різні урочистості, великий паркінг. Додам фото.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Вот это и важно, что ваше сердце открыто для всех, и неважен язык. Главное чтобы человек был добрым, порядочным.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iaroslava Goniukova
    wrote on last edited by
    Особливо враховуючи, що канадійці можуть питати не «звідки ви», а «якою мовою ви говорите» і може бути дуже дивний досвід виправдовування, що ви говорите росіянською, але ви з України))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Champagne_7
    wrote on last edited by
    Я ніколи не писала, що вони не достойні. Я вам можу надати список російськомовних біженців, котрим ми допомагали і досі допомагаємо тут в Канаді. Всіх не пригадаю, але чоловік 20 котрим ми особисто допомогли житлом, роботою, грошима, машиною, та все й не згадаю. Війна є війна. Мій російськомовний однокласник, повернувшись з війни інвалідом, тепер розмовляє українською. І я так буду, бо сиділа з ним за одною партою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я за вас і не переймаюсь Я за цей час стільки українців зустріла, які просто, чуючи свою мову віталися, заводили розмови і ділилися досвідом, що мені абсолютно немає сенсу перейматися російськомовними українцями в Канаді 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    По собственному желанию, а не по принуждению, либо чтобы тебя не облили говном.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags