Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Чому ніхто не дякує за пікнік, де фото?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Сидя в Канаде и любой другой стране, кроме той, которую так рьяно защищают в интернете
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Я була нещодавно свідком однієї розмови нашого сетелмент-воркера іспанського походження в Річмонді з волонтером з Британії. Перший говорив англійською звісно про неймовірне з його точки зору: в групі підлітків хлопчик з України 14 років спілкувався з хлопчиком з Росії 16 років, якого привезли сюди 8 років тому і він приходить допомагати навчати наших дітей англійської на спікін клаб. Добра Вам в чат!
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Зате рідну мову захищають так, що зараз луснуть від напруги...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Кто сказал что не можем? Можем. Просто когда условие или Украинский или лесом идите, то лучше лесом. Не из-за незнания, а из-за неуважения.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Русских и русскоговорящих украинцев очень легко отличить. Т.к. язык вроде одинаковый но наш диалект отличается. Представляю как щас русня, которая сидит в чате, ржёт с украинцев, которые травят друг друга. Просто молчат и тащатся как украинцы друг друга готовы с говном сожрать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233681T Offline
    t427233681T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    И вообще, не понятно мне иногда, как все жили в Украине все эти годы? Вы ж заполняли документы, где то работали, хоть где то ж но пользовались государственным языком?! Что значит не знаю и не умею? В чем проблема хоть попытаться ? Только одно объяснение- в нежелании
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Висловлю свою думку, яка звісно нікому не потрібна ) Русофілів тут немає (я сподіваюсь), українці всі українську розуміють, але якась частина знає її поганенько, бо все життя розмовляла російською "в сілу історічєскіх прічін". Тому замість того щоб якось підтягнути - знаходять собі мільйон виправдань щоб не вчити її. Тут тобі і статистика по регіонам, і "на фронті теж російською говорять", і "це вільна країна, можна розмовляти будь-якою", можна продовжувати довго. Але зміст від цього не зміниться, англійську всі якось вчать, бо без неї тут нікуди, а українська - то вже зайві клопоти, які нікому не потрібні. Як на мене, то причини переходити на українську є, і доволі вагомі. По-перше - це мова вашої країни, майте повагу трохи. По-друге - коли чуєш десь на вулиці тут російську - то не викупаєш чи то українці, чи русаки якісь. По-третє - вона гарніша ) Ще є багато причин, але як на мене - то і цих достатньо. Я розумію, що що кожен повинен зробити цей вибір сам для себе, ніякими вмовляннями, срачами цього не змінити. Так, розумію, це важко спочатку, я сам все життя російською розмовляв, але не настільки важко щоб цього не робити. Мені все ще незручно спілкуватися наживо українською, але я намагаюсь це робити, хоч і поганенько. А от писати в чатах українською - то взагалі здається не така вже і проблема, коли у тебе є час подумати, підібрати слова. Та навіть якщо неправильно щось напишеш - ніхто тебе клювати не буде, бо всі розуміють - ти на правильному шляху.
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233681T Offline
    t427233681T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    В багатьох чатах є нагадування такі, Щє ні разу не бачила щоб люди якось агресивно на це реагували) А взагалі наведу вам приклад. В кого є діти підлітки, то мабуть знають про те що наші спілкуються і знаходять один одного в телеграмі. Мій син все життя розмовляв російською, українську вивчав і знав, але не розмовляв повсякденно. Став розмовляти в Канаді!) воно якось само виходить , вони зустрічаються, гуляють, спілкуються більшість говорить українською. Доречі, ніхто не цькує за мову!!! Але повільно всі переходять на українську. Може нам треба у дітей повчитись ? Вони один одного ідентифікують по іншим ознакам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Для этого нужно быть админом. Или я что-то путаю?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Юлия, уж поверьте мы тоже помогаем. На каком бы языке к нам не обратились, как в Украине, так и в Канаде. Потому что у всех и так стресс, добавлять его дополнительно совсем не хочется.
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Кожному хто починає 8-годинну істерику в чаті
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Це ви про що? Кому бан?
    1 Reply Last reply
    0
  • t812376333T Offline
    t812376333T Offline
    Евгений Pakhar
    wrote on last edited by
    Я думаю это бы однозначно помогло
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Бан
    1 Reply Last reply
    0
  • t812376333T Offline
    t812376333T Offline
    Евгений Pakhar
    wrote on last edited by
    Помогите остановить притеснение русскоговорящих украинцев
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Почему не помогаем, я посвящаю именно помощи все своё свободное время, это так просто, попробуйте!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    А если на русском, то не помогаете? Это дикость какая-то. Представляю как сейчас все с Ванкувера бегут в Монреаль, а там отказываются помогать пока на французском не напишите.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6084264842T Offline
    t6084264842T Offline
    Аіда
    wrote on last edited by
    Вау!
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya