Ukrainian Vancouver
-
Вы извините, но гнева больше у вас в сообщении, а не у нее.
-
Боже як у вас взагалі в голові сильно насрано Я не розумію як такий гнів можна писати на чат з 3,700 людьми, де майже всі є прямими жертвами війни та цього жаху, який принесла росія Мені соромно за вас, я ніколи не ображала жінок і не дозволяла собі жодного поганого слова в сторону українців, я проти хейту, але боже блять, ви кончена!
-
А что война закончилась?😳
-
Вони навіть не взнають, що програли війну
-
Все нормально еще. Мне вот на работе украинка сказала что и правильно что бомбят наши города (Днепр, Одесса, Харьков и т.), потому что мы русня. Вот где шок, да?
-
Я все еще надеюсь что они заплатят за все и когда-то точно признают вину.
-
Це теж зробимо, але інтернет теж має силу
-
друкуйте та клейте об'явки на районі, бо найбільше пильнують бабусі, а вони в інтернетах не тусують
-
Всім привіт, а хто живе у Річмонді та є учасником якихось Річмонд фб груп можете будь ласка зробити пост про пропажу кішечки? Вистрибнула з вікна готелю у друзів, не знають як її шукати, вона завжди збігала на декілька днів та поверталась, але це ж готель,не впевнена що знає як туди зайти взагалі
-
Та мені твої поради не потрібні. Це якщо дуже цензурно. Пропоную більше не продовжувати цю «розмову».
-
Ваші проблеми, мене вони не обходять. Але дам безкоштовну пораду, звернутися до окуліста
-
Є ще раз дякую за вашу думку, але ваша впевненість, у цьому питанні наврядчи впливає на реальну ситуацію. Маю сумніви що ви маєте якесь відношення до уряду Германії. І є ще раз повторюю, на данний час Германії боргів по репараціям немає.
-
Я не вірю, що людина , яка жила в Україні не здатна сформулювати пару речень питання українською. Чому Ви важаєте це нижче своєї гідності, для мене загадка
-
Напишу в личку где спросить на русском
-
Та беріть вище, нацизм!
-
Я не розпочинаю хай але я вважаю що це дискримінація за мовою! Яка кому різниця ми всі не в Україні! Ми всі переїхали до іншої країни!
-
О, а я думаю, чого сліпну, а тут просто найсвітліша в світі людина в чаті
-
З початком війни багато що змінилось. Зараз російська- це в першу чергу маркер «свій-чужий». Мені особистотдужетне хочетьмя, щоб мене прийняли за москаля
-
Не звертайте уваги, Шановна на темних людей. У вашому питанні нажаль нічим допомогти не зможу.
-
И между прочим незнаю где 9 % на русском говорят почти все общаются в Канаде Украинцы на русском! Это не язык России! На русском говорят латыши, армяне, украинцы, белорусы, и еще куча народов!
16 Jan 2023, 06:08
18108/31715
2 days ago