Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t299268872T Offline
    t299268872T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Напишу в личку где спросить на русском
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    Та беріть вище, нацизм!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1199180081T Offline
    t1199180081T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Я не розпочинаю хай але я вважаю що це дискримінація за мовою! Яка кому різниця ми всі не в Україні! Ми всі переїхали до іншої країни!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Phin
    wrote on last edited by
    О, а я думаю, чого сліпну, а тут просто найсвітліша в світі людина в чаті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    З початком війни багато що змінилось. Зараз російська- це в першу чергу маркер «свій-чужий». Мені особистотдужетне хочетьмя, щоб мене прийняли за москаля
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Не звертайте уваги, Шановна на темних людей. У вашому питанні нажаль нічим допомогти не зможу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1199180081T Offline
    t1199180081T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    И между прочим незнаю где 9 % на русском говорят почти все общаются в Канаде Украинцы на русском! Это не язык России! На русском говорят латыши, армяне, украинцы, белорусы, и еще куча народов!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Цікаво, а як канадські чиновники з якими доводиться мати справу не можуть відповісти російською, чи Ви напружуєте свою «руську щелепу», та таки робите над собою зусилля і намагаєтесь спілкуватись неідеаьною англійською чи розпочинаєте хай, що Вас тут мовно дискримінують?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1199180081T Offline
    t1199180081T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Я не неуважаю украинцев и Украину ! Но когда просишь совета или помощи в другой стране в своем комьюнити не ждешь что на тебя из-за языка ведут помоев выльют!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1199180081T Offline
    t1199180081T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Ну а как относиться с уважением если я хожу на встречи украинцев и раза встретить своих , там все милые и общительные а вгруппе на ньюкамеров ведро говна вместо даже того самого совета! Какое уважение к вам может быть, незримое помочь хоть не засырайте!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Там все саме «дещо складніше» Германія пішла шляхом визнання своєї провини та покаяння. Більшість виплат за результатами Другої Світової не були репараціями у класичному сенсі. То були виплати постраждалим від дій нацистської влади. Німці цілком відповідально та честно сплачували компенсації, в тому числі і українцям, що були силою угнані на роботу до Німеччини. Це в першу чергу , добра воля нової демократичної Німеччини. Як виникнуть нові кейси, та будуть надані юридичні докази, впевнений, німецький уряд продовжить цю політику.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Я це знаю і без вашою підказки. Не *дещо складніше* , а на теперішній час боргів у Германії немає. Але дякую за увагу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Германія закінчила платити репарації за Першу (!) світову у 2010 році ( це важається давно?) . З Другою світовою питпння дещо складніше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Німці вже давно не платять репарації. Ви навіть не володієте мінімальними знаннями.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Доречі я спілкувався у Канаді з українцями у третьому (!) поколінні. Вони знають мову, можливо не ідеально і з сильним акцентом, але прекрасно пам‘ятають хто вони та звідки. Доречі друга за реальними владними повноваженнями людина у Канаді - Христя Фоіланд не соромиться свого українства, прерасно володіє українською та декілька разів показово відмовлялась розмовляти московським діалектом на перемовинах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ви справді важаєте, що гідні допомоги, коли не приховуєте своєї зневаги до України і українців і навіть не важаєте за потрібне напружити трохи мізки та звернутись українською? Ви жили в Україні (?) і не здатні сіормулювати пару речень українською? Чи важаєте це нижче своєї «руської гідності»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t476013530T Offline
    t476013530T Offline
    Zhykharieva Viktoriia
    wrote on last edited by
    Ви порівнюєте? Ви знали що німцям довго по телевізори крутили що ті наробили, вони платять репараціі досі, вони спокутували свою вину. І так коли була друга світова іх ненавиділи, а в радянському союзі сказати що ні це ж не винні всі чи ще щось подібне. Ви порівнюєте бо і досі не зрозуміли що російська вживається іншими народами тому що вони були окуповані і зросійщині і все. І якщо ми і надалі будемо використовувати цю мову для спілкування у росіян завжди буде нагода рятувати російськомовних, бо саме так казало хуйло спочатку, саме порятунком російськомовних він виправдовував війну проти України на початку доречі так саме як гітлер коли Анексував Судети. Весь цей захист вами російської просто тому що ви знаєте історіі, і бачите наслідків.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1199180081T Offline
    t1199180081T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Боже почитала это все, великие украинцы на Украинском а свои помочь айяйяй! Я из Одессы и да говорила говорю и буду говорить на русском , что в этом такого если мне проще на этом языке выразить мысли!? И вообще лучше говорить на 1 языке но красиво чем на безграмотном украинском! Тем более мы в Канаде и люди не обязаны заставлять себя говорить на том языке на котором они не думают. И как насчет канадцев украинского происхождения кто из них на украинском говорит? Да почти никто! Спасибо за отсутствие любого совета и помощи а только засир от данной персоны!! Сидит дома на диване и воняет пока я с раз в жизни попросила помощи или совета вроде как с украинцами которые стоят друг за друга😂😂😅 не имею ввиду всех , спасибо если кто то откликнется, всех диванным персон прошу свои ничтожные мысли держать при себе тогда группа будет более полезна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Без проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • t1199180081T Offline
    t1199180081T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    И что ?я украинка и парень мой украинец!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags