Ukrainian Vancouver
-
Дзвоніть має бути дежурний
-
І телефони там є
-
Отакий графік
-
дуже дякую)
-
Привіт. Я не знаю який у них графік, на жаль(( якщо їх не буде можна наступного дня приїхати та попросити про допомогу та отримати ворк перміт
-
"Мова - це теж зброя!" Не мої слова, але коротко та влучно.
-
Привіт.підкажіть будь ласка, який графік у волонтерів в аеропорту, бо прилітаю після 23:00 і гадаю їх там вже не буде. чи можна вийти з аеропорту і повернутися наступного дня, або кращє чекати до ранку в аеропорту,щоб мати змогу отримати готель?
-
Чи є тут хтось із собаками і хоче познайомитись?)
-
Можливо хтось шукає для себе житло
-
Шановні матусі, хапайте дітей і гайда сюди, метро Йелтаун перекрита вулиця для! 1001 породи песиків та цуциків, змагання, басейни, йога з цуценятами, фотосесії з тваринками, выставка Тесл, десятки палаток з товарами для тварин) під ногами сотні хвостиків!
-
Всім привіт) Я роблю силянки і інші прикраси з бісеру. Силянка що на фото вільна. Якщо когось цікавить, пишіть 🥰 Даунтаун доставлю особисто)
-
Привіт, чи є тут ті хто займається автопідбором ? Цікавить марка мерседес
-
шампань 7 неадекват. Не стоит тратить время на объяснения. Хуже ватников только вышиватники.
-
Не пояснюй нічого, скоріше за все це все марно)
-
Я знаю таких багато.
-
Вибачте, що посеред розмови, але в мене є для вас новина — я знаю як мінімум двох дуже добрих, допомагаючих, інтелігентних атеїстів.
-
Аххаха🤣🤣🤣
-
Балабола ти !Немає Бога,немає ні душі!!!
-
Я не захищаю мову ворога, я захищаю законне право розмовляти мовою якою хочеться, право вибору. Це демократія називається.
-
Тепер зрозуміло, чому для Вас не існує моралі (країну знищують, а Ви захищається мову ворога), бо для Вас нема Бога. Нема Бога- нема моралі, нема моралі - роблю, що хочу без обмежень.
16 Jan 2023, 06:08
18159/31390
about 6 hours ago