Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t127887645T Offline
    t127887645T Offline
    Mariа
    wrote on last edited by
    📢 Відкрито Реєстрацію на Курси Буккіпінгу! 📚💼 Привіт! Я працюю в бухгалтерській фірмі, і маю супер новину для вас. Ми розпочинаємо навчальні курси для буккіперів! Чому це класно: 1. Професія буккіпера в Канаді не потребує стандартного навчання з дипломом. Достатньо курсів. 2. Ця професія проходить по NOC для подачі на PR (NOC Code 12200) 3. Зовсім скоро розпочнеться податковий сезон і на ринку праці знову зросте попит на буккіперів! Не упустіть свій шанс! В програму включено: 📊 Основи бухгалтерського обліку 💻 Робота з бухгалтерськими програмами 📋 Основи оподаткування в Канаді 📚 Вивчення бухгалтерської термінології англійською 🖋 Підготовка ідеального резюме Навчання триватиме онлайн лише 2 місяці, але має надзвичайний бонус! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, і вам нададуть рекомендаційний лист від нашої фірми. Зараз діє акційна ціна всього $100. Якщо вас цікавить наш курс, пишіть мені в приват, і я надішлю вам посилання на сторінку реєстрації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5336228918T Offline
    t5336228918T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Добрый вечер,подскажите где можно купить ржаную муку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5886111646T Offline
    t5886111646T Offline
    ITech- BC
    wrote on last edited by
    Купуй Українське💛🩵
    1 Reply Last reply
    0
  • t690665336T Offline
    t690665336T Offline
    Kazim A.
    wrote on last edited by
    Привіт! Rye Flour - купували у Smart Price, а раніше було і у Canadian Super Store
    1 Reply Last reply
    0
  • t5336228918T Offline
    t5336228918T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5972656910T Offline
    t5972656910T Offline
    Li
    wrote on last edited by
    В safe on food
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Рузький від болгарського далеко не втік. Там також ненавидять все українське
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ольга Ценайко
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Через місяць прилітаю у Ванкувер і заздалегідь цікавлюся роботою( житло є) ☺️ англійську почала вчити кілька місяців тому, тоді коли і надумали летіти, наразі вільно не говорю😃 😃😃 тому для початку шукаю щось де не потрібен високий рівень мови🫠 робити можу абсолютно все🙄 є досвід у ресторані три роки, спочатку офіціанткою, потім адміном. Також працювала в Польщі на кухні ( вмію крутити роли), на складі одягу і вже понад рік на автозаправній станції. Відповідно окрім української і російської добре говорю польською і трохи знаю німецьку ( якщо мені це чимось допоможе в Канаді 😂😂😂) Можу також виконувати будь-яке прибирання 😉 Готова вчитися новому, відкрита, комунікабельна 😀😀😀 Якщо у когось є пропозиції або поради на рахунок роботи, то буду дуже вдячна ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t844075058T Offline
    t844075058T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    vytiah_pro_nesudymist_2023-08-28.zip
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    George Mann
    wrote on last edited by
    НАДІШІТЬ МЕНІ ЗАРАЗ!! ПРИЙМАННЯ НА НОВУ ПОСАДУ! Ми сподіваємося залучити двох-трьох робітників з дому. Робочі дні:- 3-4 дні по сім днів по 2-3 години кожен день. незважаючи на безкоштовні iPhone і ноутбук. Якщо ви зацікавлені, дайте мені знати. Цінується. Посада: Менеджер з введення даних Особистий помічник Професіонал з адміністрацією пацієнтів. (Подайте заявку негайно) Оплата: $250/$500 щотижня Універсальні години, Досвід роботи; не потрібно передається багатотижнева підготовка наступних поставок Необхідний; усі необхідні матеріали надасть асоціація Регіон: віддалений Будь-хто, кого цікавить, напишіть мені ПРИМІТКА: Учаснику має бути 18 років або більше. Початкова винагорода відкрита для початку. Або ви також можете зв’язатися зі мною в WhatsApp зараз +1 (213) 973‑3249
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    George Mann
    wrote on last edited by
    НАДІШІТЬ МЕНІ ЗАРАЗ!! ПРИЙМАННЯ НА НОВУ ПОСАДУ! Ми сподіваємося залучити двох-трьох робітників з дому. Робочі дні:- 3-4 дні по сім днів по 2-3 години кожен день. незважаючи на безкоштовні iPhone і ноутбук. Якщо ви зацікавлені, дайте мені знати. Цінується. Посада: Менеджер з введення даних Особистий помічник Професіонал з адміністрацією пацієнтів. (Подайте заявку негайно) Оплата: $250/$500 щотижня Універсальні години, Досвід роботи; не потрібно передається багатотижнева підготовка наступних поставок Необхідний; усі необхідні матеріали надасть асоціація Регіон: віддалений Будь-хто, кого цікавить, напишіть мені ПРИМІТКА: Учаснику має бути 18 років або більше. Початкова винагорода відкрита для початку. Або ви також можете зв’язатися зі мною в WhatsApp зараз +1 (213) 973‑3249
    1 Reply Last reply
    0
  • t5009970762T Offline
    t5009970762T Offline
    Jeremiah
    wrote on last edited by
    Hiring!!!!!🍁🍁 Full time and part time job available. No experience needed Data entry,copypaste etc Flexible timing and good pay. 🇨🇦🇨🇦 If you are interested Apply or drop resume on +1 412 696‑3118 for fast response.
    1 Reply Last reply
    0
  • t479720350T Offline
    t479720350T Offline
    Егор
    wrote on last edited by
    Ванкувер, Бернабі, Річмонд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Скажiть будь ласка, де саме ви шукаете рент?
    1 Reply Last reply
    0
  • t479720350T Offline
    t479720350T Offline
    Егор
    wrote on last edited by
    Доброго дня, приїхав у Ванкувер та шукаю руммейта для оренди житла. Якщо є пропозиції, пишіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Може бути і так, але якщо клініка нормальна і страхова не якась маленька, "ліва", тоді все як сказано вище - Insta-Claim.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    пані анастасíя
    wrote on last edited by
    А буває оплачуєте всю суму і онлайн подаєте claim з чеком. Тоді вам повернуть частину коштів)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Усі дентал клініки (принаймні переважна більшість) можуть клеймити безпосередньо в страхового провайдера через Insta-Claim. Ви платите тільки непокриту різницю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    пані анастасíя
    wrote on last edited by
    Я надала своє страхування, клініка сама звʼязалась зі страховою і в кінці я заплатила те, що залишилось після страхової ✌🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t1958769110T Offline
    t1958769110T Offline
    N E
    wrote on last edited by
    оплата в клинике и снятие с карты
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.