Ukrainian Vancouver
-
Я надала своє страхування, клініка сама звʼязалась зі страховою і в кінці я заплатила те, що залишилось після страхової ✌🏼
-
‼️Шановні, хто у Порт Муді, доброго дня! Можливо, серед вас є той, хто може прямо сьогодні - зараз допомогти з переїздом? Звісно, не безкоштовно Це занос важких речей в будинок ( думаю, двух годин буде достатньо з головою).
-
📢 Відкрито Реєстрацію на Курси Буккіпінгу! 📚💼 Привіт! Для всіх хто в Канаді і не можете знайти роботу або замахався на своїй роботі працювати за копійки або якщо ви плануєте приїхати і не хочете працювати в продажах/клінінгу/будівництві, ця професія для вас! Чому це класно: 1. Професія буккіпера в Канаді не потребує стандартного навчання з дипломом. Достатньо курсів. 2. Ця професія проходить по NOC для подачі на PR (NOC Code 12200) 3. Зовсім скоро розпочнеться податковий сезон і на ринку праці знову зросте попит на буккіперів! 4. Ніякого досвіду не потрібно! Ніяких математичних знань. Будь хто може почати навчання з будь якої точки світу! Не упустіть свій шанс! Навчання триватиме онлайн лише 2 місяці українською та англійською мовами, але має унікальний бонус! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади! Зараз діє акційна ціна всього $100. Більше інформації по курсу на сторінці реєстрації. За посиланням звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Дівчатка! Відремотую ваш улюблений одяг😁, або підженемо новий по вашій фігурі😉 звертайтесь.Живу у Даунтауні біля станції метро Буду рада допомогти😊
-
Привет всем! Умеете ли вы пользоваться биржей Binance? У меня есть предложение: за день можно заработать до 500 долларов. Если вас это заинтересовало, напишите мне в личные сообщения. Все действия абсолютно законные и проходят через официальные биржи. Я беру процент только от вашей прибыли.