Ukrainian Vancouver
-
Это лучше уточнять в клинике
-
Здаю в оренду кімнату. Downtown Vancouver on 1640 Alberni St. $1100/month. Інтернет. Усі питання в приват будь ласка Чудово підходить для чоловіка.
-
Чи можна взагалі відмовитися від школи яку нам пропонували???
-
Доброго дня! У когось ходять дітки в цю школу «General Wolfe Elementary School»? Підскажіть будь ласка 🙏 що це за школа ???? Чи є якісь відгуки про ней ???
-
Зазвичай школа прив’язана до місця проживання , відмовитись не можна. Тут є своя логіка. Школи фінансуються з податків людей, що живуть саме на цій території. Поганий район - нижчі податки гірша школа. Іноді, як щкола пененавантажена, можуть запропонувати інші опції у межах одного school district . Та це скоріш виняток.
-
Ось і питаю чи можемо ми відмовитися від цієї школи ? Хтось так робив?
-
Ось ми попали в цей виняток (((( біля нас гарні школи але в них немає місця та нам пропонують школу на багато дальше та на багато гірше в рейтингу 😣
-
Доброго дня. Хто подавав на отримання 1500 Канадських доларів при прильоті на дитину, які документи вони мають на увазі? Я мама
-
а не підкажете де саме робили медекзамен?
-
Приймають . Ми їм номер сказали , вони перевірили і все ок було Медекзамен здавали так і потім у Волкин ходили і до сімейного лікаря так записались . Фізичну картку отримали тільки через 2 місяці після реєстрації.
-
На взаєм
-
Записувались он - лайн По мапі подивилися найближчу до нас клініку
-
дуже Вам дякую❤️
-
Burnaby біля Brentwood робили : IME clinic 4238 Dawson St Burnaby BC V5C 4B3 Canada Кров здавали у LifeLab ( поруч з рентгеном IME clinic рентген : 101-250 Keary St New Westminster BC V3L 5E7 Canada
-
Я шукаю чесну людину, яка може допомогти скласти списки будинків для оренди. Досвід не потрібен, і ви отримуватимете 500 доларів щотижня. Примітка: це віддалена робота на неповний робочий день. Помасажуйте мене, якщо ви зацікавлений
-
Ви можете бути у списку очікування в школі, до якої належить ваша адреса; якщо з'явитися місце, вас переведуть
-
Привіт усім.🤗 проходжу практику в барбершопі,тому запрошую мужчин, на безплатну стрижку.😉 Не бійтеся,проходжу під наглядом шефа-стиліста😎. Кому цікаво,пишіть ✍️в приват,я вишлю адрес. Працюю кожен день крім,неділі та понеділка.
-
✨Рaccылкa вашего объявления по чaтaм США на ayдитoрию больше 7,5 млн человек (Другие гео тоже есть) ✨Peaкции на сooбщения ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты ✨Сoздaние бoтoв 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех рaccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией 🧩Бoтoв также paзpaбатываю вpyчнyю, а не на кoнструкторе, где вы ещё до конца жизни будете плaтить за этого бота и стpaдать от тeхнических пpoблем. Я пишу бoтa и он oстаeтся у вас нaвсeгда, без дoплат
-
Немного Украины 😊
-
Ви хоча б напишіть район, бо бачу ваше повідомлення не один раз, але не розумію чи підходить територія, чи ні)
16 Jan 2023, 06:08
18434/31390
about an hour ago