Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    Привіт, зробіть, будь ласка, сортування по країнах і містах, бо коли натискаєш на рубрику і тільки по ній пропозиції, то треба натиснути оголошення, щоб зрозуміти в якій країні воно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t353532041T Offline
    t353532041T Offline
    Ася
    wrote on last edited by
    Staples, Work BC
    1 Reply Last reply
    0
  • t600328574T Offline
    t600328574T Offline
    Chrystyna
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Мене звати Христина. В Україні я працювала репетитором англійської мови. На даний момент набираю учнів на вивчення англійської. Кому цікаво, пишіть в приват. Дякую за увагу 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антон Юрьевич
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, підкажіть будь ласка, де я можу роздрукувати декілька документів. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t886163460T Offline
    t886163460T Offline
    Anton
    wrote on last edited by
    Здаю в оренду кімнату. Downtown Vancouver on 1640 Alberni St. $1100/month. Інтернет. Усі питання в приват будь ласка Чудово підходить для чоловіка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t679044300T Offline
    t679044300T Offline
    Darina
    wrote on last edited by
    Англійська мова для дітей та дорослих online 🇬🇧🇺🇸 - Легко та доступно✅ - Акцент на розмовній практиці✅ - Ніякого зубріння, лише повне усвідомлення матеріалу✅ Перше пробне заняття безкоштовно🔥 За детальною інформацією звертайтесь в приватні повідомлення📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t5234552241T Offline
    t5234552241T Offline
    Saiils
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто знає, чи є у Ванкувері в аптеках сода для полоскання горла? І як вона називається?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    А як це можна подивитися ??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    )
    wrote on last edited by
    🎉 Друзья-бизнесмены в сфере HVAC и Appliance Repair, держитесь крепче! 🎉 Хотите повысить конверсию звонков в заказы, но не знаете, как? У нас есть решение, и оно такое же горячее, как ваш телефон летом! 🌞 ✅ Native American English: уберите акцент из вашего колл-центра: потому что ничто не вызывает больше доверия, чем разговор с клиентом на родном языке! ✅ Specialized in HVAC and Appliance Repair: наши диспетчеры — настоящие профессионалы, специализирующиеся только на HVAC and Appliance Repair. Не беспокойтесь, они не забукают вам ремонт counter top микроволновки! ✅ Calls answered 7 days 365 from 6am — 12pm CDT: мы работаем, пока вы отдыхаете. Даже в воскресенье. Даже в Рождество. Да, мы такие! ✅ Fixed cost & Unlimited minutes: счётчики — это для такси, а не для вашего бизнеса. ✅ Pay as you go (no contract): без обязательств, как ваши любимые сериалы по подписке. ✅ Бесплатный доступ к CRM: как вам такое, Илон Маск? ✅ Цены вас приятно удивят: мы почти уверены, что они заставят вас расплыться в довольной улыбке. Не упустите шанс сделать ваш диспетчерский центр столь же крутым, как и ваши техники! Свяжитесь с нами сегодня и начните новую главу в истории вашего бизнеса. 🚀
    1 Reply Last reply
    0
  • t486524121T Offline
    t486524121T Offline
    Sophia Tupchii
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Хтось може дати правові норми праці в Канаді, Британській Колумбії, для тих, хто працює офіційно. Буду дуже вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5960114530T Offline
    t5960114530T Offline
    Katherine Alex🙏🏻✍🏽✍🏽
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати в оренду нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів США на тиждень. Досвід не потрібен, тож вас зацікавила пропозиція роботи зараз або ви можете зв’язатися з моїм менеджером за WhatsApp +1 (213) 973‑3249
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad
    wrote on last edited by
    Життя - надто цінна штука, щоб витрачати його на роботу і свого генерального директора. Найбільшою цінністю життя є емоції, саме тому була заснована традиція - насолоджуватись заходом сонця, щопʼятниці на English Bay. Ми пригощаємо кавою, вином та ще одним традиційним ірландським напоєм😉. Залишайте коментар або пишіть у приват, якщо хочете розділити ці емоції разом з нами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Скам
    1 Reply Last reply
    0
  • t1044327566T Offline
    t1044327566T Offline
    Alenka Kanadka
    wrote on last edited by
    Это реально ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1044327566T Offline
    t1044327566T Offline
    Alenka Kanadka
    wrote on last edited by
    Дикую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Відмивання коштів
    1 Reply Last reply
    0
  • t1044327566T Offline
    t1044327566T Offline
    Alenka Kanadka
    wrote on last edited by
    👍 только в чем прикол?
    1 Reply Last reply
    0
  • t973089397T Offline
    t973089397T Offline
    Vlada Malyshkina
    wrote on last edited by
    Строительная компания нанимает сотрудников !!!! Внутренние отделочные работы( finish carpenter) гарантирует работу при любых погодных условиях и любом сезоне . Опыт в строительной сфере является преимуществом , но готовы обучать и сотрудничать с людьми кто настроен к долгосрочной и продуктивной работе !!! Со старта 20$/ час , дальше - по результатам !!! Комфортный коллектив, удобное расположение объектов, оплачиваемый обед и т.д. Резюме ожидаю в личные сообщения, мессенджеры 7788850906 , email [email protected]
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags