Ukrainian Vancouver
-
Я ,мама синочка Назара. Зовсім недавно ми дізналися про наш страшний діагноз який поділив наше життя на ДО і ПІСЛЯ. У дитини спочатку була підозра на апендицит. Потім ми здали аналізи і виявилося що в нього це лейкоз ( рак крові) який вже був в загостренній формі. Тепер його чекає довге лікування хімією. Будь ласка хто скільки сможет кожна грн дуже важлива. Реквізити: 4149500018190382 UA293808050000000262019408078 Mazur Anastasia PayPal Дякую за увагу🙏🇺🇦
-
I have a job to meet your daily income needs.You can get USDT profits daily just by having a digital wallet.This is no investment and no deposit . If you interest connect me.
-
Доброго дня всім! Є в нас чоловічий перукар або барбер який працює у Річмонді?
-
у ленглi e
-
Доброго дня! У звʼязку з переїздом продаю свої меблі. Великий обідній стіл із чотирма стільцями, TV stand із ящиками та велике дзеркало у весь зріст. Меблі в ідеальному стані, майже нові. Якщо комусь цікаво, пишіть у приват)
-
Доброго дня, шукаю работу, вiльно розмовл на англ, працював фiцом та помiчником супервайзера на складi.
-
Ви там?
-
Пишуть що так Але багато по волк ін приходять теж
-
Надо регестрироваться?
-
Якраз сьогодні ярмарок вакансій є
-
Я теж тожi пiдiду
-
Але я зараз не далеко Через годину зможу зайти
-
Ні )) я в іншій групі побачила
-
О гуд , дякую!
-
Приходьте Можна зареєструватися на місці
-
На взаєм
-
добрый день 🫠я хочу тут купить вишиванку но не дорогой. но не знаю откуда можно купить...🫠 у кого есть информация? ДУЖЕ дякую🙏🙏🇺🇦🙏🙏
-
Ищу работу: Тренер по боксу/тай боксу, помощник бармена, помощник на внутреннем ремонте, работник на производстве, ну и вакансии где не требуется опыт. Спасибо за внимание)
-
Навіть якщо воно українською, без перекладу ?
-
Свідоцтво про народження дитини
16 Jan 2023, 06:08
18627/31382
about 15 hours ago