Ukrainian Vancouver
-
Вам жіночу вишиванку чи чоловічу? Якого розміру? Напишіть в приватні , є декілька вишиванок, привезених з України)
-
Яке авто?
-
Провожу бесплатные онлайн-уроки для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля. Ребенок проведет время с пользой, а также получит ссылку на курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты! Пишите, если хотите получить ссылки🙂
-
"Привіт, друзі! 🌍📚 Дозвольте мені представити себе: я викладач англійської мови з багаторічним досвідом у найрізноманітніших країнах і середовищах навчання. Мій шлях навчання привів мене до Китаю, де я допомагав дорослим та дітям освоювати англійську мову та розширювати свої горизонти. В Німеччині я працював із дорослими та молодшими учнями, роблячи навчання цікавим та ефективним. Окрім того, я маю честь працювати в системі Монтессорі, де кожен день - це можливість сприяти розвитку дітей через індивідуальний підхід та відкриття світу англійською мовою. Я завжди готовий поділитися своїм досвідом та знаннями з вами. Давайте разом рухатися до мети із задоволенням та розвитком! 🚀📖 Звертайтеся до мене для навчання англійської, вдосконалення мови та отримання найкращого навчального досвіду! 🌟🗣️ З нетерпінням чекаю на нашу спільну подорож у світ англійської мови. Дякую за вашу довіру і підтримку!"
-
В чому полягає питання?
-
Привіт😉,хочу подякувати усім людям 👏(мужчинам,жінкам,дітям),які допомогли,мені,пройти практику в барбершопі. Тому наш салон дарує для Вас,знижку -10% ,а хто приведе з собою друга,ще -5$. Для нових клієнтів-5%. Буду,Рада Вас,бачити і докладу всі зусилля,щоб Вам сподобалося🙂
-
Хто знає що обовʼязково потрібно зробити, якщо збирається покинути Канаду на завжди, типу банк закрити там, що ще? Щоб потім не було проблем.