Ukrainian Vancouver
-
Привіт! У звʼязку з переїздом розбираємо гардероб. Можливо комусь будуть цікаві якісь позиції, прошу писати в пп за детальнішими фото. Всі речі в ідеальному або дуже хорошому стані (деякі з них одягались всього пару разів). Територіально забрати можливо: Burquitlam / New Westminster Royal City Center Brentwood mall
-
Доброго ранку. Допоможить знайти ліцензованого сантехніка. В унітазі застряг твердий предмет. Нью Вестмінстер.
-
Сдаю отдельную комнату с 1 октября в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Только 1й девушки (без животных) уже работающей!!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
-
Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты в oпиcaнии пpoфиля
-
Короткостроково здається 1 bedroom (не студія) в Central Surrey. Повністю мебльована і облаштована Pet friendly Комунальні і інтеренет включені у вартість 2600 CAD Доступна у період 8/10 - 29/11
-
FREE Софа нераскладная Самовывоз ,Ванкувер
-
Всім привіт) Шукаю ось накшталт такої сукні для фотосесії на понеділок. Якщо хтось може позичити, буду дуже вдячна)😍 Ріст моделі 178 см, розмір між S та M. Чи як вариант довга чорна спідниця. Пишіть в особисті, якщо можливо, зразу кидайте фото. Дякую 😊😊😊
-
Привіт! Мене звати Вероніка, я пропрацювала все літо у Плейленді у Ванкувері і хочу поділитися деякими моментами, які можуть бути для вас корисними. Перш за все вони часто наймають на роботу, тому хто шукає щось то можете глянути вакансії у Pacific National exhibition. У Плейленді справді класно, варто хоч раз сходити. Але майте на увазі: - там ніде не приймають готівку, - питну воду можна набрати на refill station ( є там спеціальні місця, можете просто працівників спитати де, вони всі у синіх футболках) - морозива багато на вибір, що не купувати на осліп, завжди можна попросити спробувати і вам дадуть. - квиток на день, але можна виходити з плейленду , тільки скажіть про це на виході, вам поставлять печатку на руку. - із їжі рекомендую піцу, бо її нам на місці готують, дійсно свіжа. Не рекомендую тако і бургери. Якщо хтось збирається у плейленд або має якісь питання - пишіть в приватні повідомлення. Ще я в тік тоці розказала про мій перший досвід роботи і чому мене звідти звільнили - може комусь буде корисно вчитися на чужих помилках. І ще розказала про дуже гарний похід на гору Сеймур і про політ на цих маленьких літачках, що з води злітають. Можете запитувати в коментарях чи в повідомленнях, що цікавить. Тій тік ток sister_of_four
-
⁉️ Пoчeму у кoго-то пoлyчaeтся сoздавать жизнь мeчты, а у кoго-то нeт⁉️ Вы cмoтpeли Фильм " Сeкpет" ❓ Читaли "Тpaнcepфинг peaльнocти"❓ Oтвeты, кaкие инcтpyмeнты paбoчиe, а кaкие нeт ты нaйдeшь нa Мacтep-клacce 🎁"Aлгopитм испoлнeния жeлaний"🎁 🌀Рeгиcтpиpyйcя yжe ceгoдня Пocтaвь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Hью Йopкy. Пepeхoди в кaнaл Ccылкa в oпиcaнии пpoфиля Нa кaнaлe coздaниe из бyдyщeгo ты тaкжe мoжeшь пoлyчить бecплaтныe ceccии, кoтopые ты мoжeшь нaйти нa кaнaлe: 🌍 здopoвoе тeлo 🌍 ПpoЗpeниe 🌍 бeзoпacнocть 🌏 coздaниe с зeмлeй 🌍 инcтpyмeнты для yвeличeния финaнcoвoгo пpocтpaнcтвa 🧠Paбoтa с мышлeниeм ⚒Aлгopитмы и инcтpyмeнты для иcпoлнeния твoих жeлaний 🧲Пpaктики для coздaния жизни мeчты в лёгкocти 💪 здopoвoе тeлo 🚀Мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии для coздaния кoммyникaции сo всeлeннoй и измeнeния peaльнoсти.
-
Дівчатка усім привіт 🙋♀️ Хочете мати гладку та доглянуту шкіру? Мене звати Ольга та я сертифікований косметолог з медичною освітою. Нещодавно приїхала до Ванкувера та хочу зробити вас ще красивішими🥰 Маю 6 років стажу ( Україна, Грузія та Іспанія) та тисячі задоволених красунь. "НАТУРАЛЬНІСТЬ, ЕСТЕТИКА та ДОГЛЯНУТА шкіра" мій девіз! Ставте " + " у коментарях для отримання прайсу та консультації
-
Воркшоп по житлу в Ванкувері ( включена інформація про BC Housing). Проходитиме in-person в головному офісі SUCCESS. Реєстрація обов'язкова , пишіть [email protected]
-
Компанія активно бере на роботу водіїв вантажівок (самоскидів Class 1 / Class 3). Coquitlam Транспортування матеріалів з одного місця на інше, головним чином lower mainland and Fraser Valley. Український досвід обов'язковий Кому цікаво пишіть в особисті.