Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t600328574T Offline
    t600328574T Offline
    Chrystyna
    wrote on last edited by
    Доброго ранку😊 підкажіть, будь ласка, хорошого фотографа (фотозйомка десь на 3 години, для колективу на роботі). Також за деталями можете написати в приват, якщо потрібно. Буду дуже вдячна!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria Ivanova
    wrote on last edited by
    Короткостроково здається 1 bedroom (не студія) в Central Surrey. Повністю мебльована і облаштована Pet friendly Комунальні і інтеренет включені у вартість 2600 CAD Доступна у період 8/10 - 29/11
    1 Reply Last reply
    0
  • t5148831155T Offline
    t5148831155T Offline
    Аnna Tkachuk
    wrote on last edited by
    FREE Софа нераскладная Самовывоз ,Ванкувер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Looking for a flat :) Pls DM me.
    1 Reply Last reply
    0
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    Всім привіт) Шукаю ось накшталт такої сукні для фотосесії на понеділок. Якщо хтось може позичити, буду дуже вдячна)😍 Ріст моделі 178 см, розмір між S та M. Чи як вариант довга чорна спідниця. Пишіть в особисті, якщо можливо, зразу кидайте фото. Дякую 😊😊😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t821932630T Offline
    t821932630T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Привіт! Мене звати Вероніка, я пропрацювала все літо у Плейленді у Ванкувері і хочу поділитися деякими моментами, які можуть бути для вас корисними. Перш за все вони часто наймають на роботу, тому хто шукає щось то можете глянути вакансії у Pacific National exhibition. У Плейленді справді класно, варто хоч раз сходити. Але майте на увазі: - там ніде не приймають готівку, - питну воду можна набрати на refill station ( є там спеціальні місця, можете просто працівників спитати де, вони всі у синіх футболках) - морозива багато на вибір, що не купувати на осліп, завжди можна попросити спробувати і вам дадуть. - квиток на день, але можна виходити з плейленду , тільки скажіть про це на виході, вам поставлять печатку на руку. - із їжі рекомендую піцу, бо її нам на місці готують, дійсно свіжа. Не рекомендую тако і бургери. Якщо хтось збирається у плейленд або має якісь питання - пишіть в приватні повідомлення. Ще я в тік тоці розказала про мій перший досвід роботи і чому мене звідти звільнили - може комусь буде корисно вчитися на чужих помилках. І ще розказала про дуже гарний похід на гору Сеймур і про політ на цих маленьких літачках, що з води злітають. Можете запитувати в коментарях чи в повідомленнях, що цікавить. Тій тік ток sister_of_four
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Віддам для новоприбулих  речі для Кота 🐈🐈🐈  Їжа, хатинка, лежанка, туалет  ,іграшки. Забирати все разом. Сурей
    1 Reply Last reply
    0
  • t6624559361T Offline
    t6624559361T Offline
    Olga Morozova
    wrote on last edited by
    ⁉️ Пoчeму у кoго-то пoлyчaeтся сoздавать жизнь мeчты, а у кoго-то нeт⁉️ Вы cмoтpeли Фильм " Сeкpет" ❓ Читaли  "Тpaнcepфинг peaльнocти"❓ Oтвeты, кaкие инcтpyмeнты paбoчиe, а кaкие нeт ты нaйдeшь нa Мacтep-клacce 🎁"Aлгopитм испoлнeния жeлaний"🎁 🌀Рeгиcтpиpyйcя yжe ceгoдня Пocтaвь нaпоминaние нa 23 сeнтябpя 12:OO Pm по Hью Йopкy. Пepeхoди в кaнaл Ccылкa в oпиcaнии пpoфиля Нa кaнaлe coздaниe из бyдyщeгo ты тaкжe мoжeшь пoлyчить бecплaтныe ceccии, кoтopые ты мoжeшь нaйти нa кaнaлe: 🌍 здopoвoе тeлo 🌍 ПpoЗpeниe 🌍 бeзoпacнocть 🌏 coздaниe с зeмлeй 🌍 инcтpyмeнты для yвeличeния финaнcoвoгo пpocтpaнcтвa 🧠Paбoтa с мышлeниeм ⚒Aлгopитмы и инcтpyмeнты       для иcпoлнeния твoих жeлaний 🧲Пpaктики для coздaния жизни мeчты в лёгкocти 💪 здopoвoе тeлo 🚀Мeдитaтивнo-энepгeтичecкиe ceccии  для coздaния кoммyникaции сo всeлeннoй и измeнeния  peaльнoсти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Привіт, продаю вейпи 💥12 000 puffs 5%💥 rechargeable USB-C Peach Ice 🍑 🧊 Strawberry Mango 🍓 🥭 Watermelon Ice 🍉 🧊 Passion Kiss 💋 💋 Sex on the Beach ⛱️ ⛱️ Love 66❤️ ❤️ ❤️‍🔥Насичені смаки❤️‍🔥 Inst: @vapeme_van
    1 Reply Last reply
    0
  • t1206229958T Offline
    t1206229958T Offline
    Olechka
    wrote on last edited by
    Дівчатка усім привіт 🙋‍♀️ Хочете мати гладку та доглянуту шкіру? Мене звати Ольга та я сертифікований косметолог з медичною освітою. Нещодавно приїхала до Ванкувера та хочу зробити вас ще красивішими🥰 Маю 6 років стажу ( Україна, Грузія та Іспанія) та тисячі задоволених красунь. "НАТУРАЛЬНІСТЬ, ЕСТЕТИКА та ДОГЛЯНУТА шкіра" мій девіз! Ставте " + " у коментарях для отримання прайсу та консультації
    1 Reply Last reply
    0
  • t1280341325T Offline
    t1280341325T Offline
    Tati
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, шановне товариство! Шукаю  вчителя  української мови. Прекрасні  та талановиті педагоги, пишіть в особисті повідомлення. Наша локація : Ленглі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5119817481T Offline
    t5119817481T Offline
    S+V K
    wrote on last edited by
    Воркшоп по житлу в Ванкувері ( включена інформація про BC Housing). Проходитиме in-person в головному офісі SUCCESS. Реєстрація обов'язкова , пишіть [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Компанія активно бере на роботу водіїв вантажівок (самоскидів Class 1 / Class 3). Coquitlam Транспортування матеріалів з одного місця на інше, головним чином lower mainland and Fraser Valley. Український досвід обов'язковий Кому цікаво пишіть в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t819125009T Offline
    t819125009T Offline
    David Bumchik
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня всім привіт цікавлюсь на рахунок роботи по сайдінгу Шукаємо роботу з товаришем якщо хтось щось знає чи знає людей до яких можна піти працювати дайте будь ласка знати буду вдячний
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasylyna Hrebets
    wrote on last edited by
    Нет, можно потом по другим программам идти
    1 Reply Last reply
    0
  • t1794087762T Offline
    t1794087762T Offline
    Dvoiezerska Dvoizerska
    wrote on last edited by
    Доброго! Підкажіть , будь ласка,якщо по гуманітарній програмі отримаєш відмову,то впливає надалі? Якщо потім подаватися по іншій програмі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    А безкоштовний ніде не приймається. Нащо його здавати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Azi