Ukrainian Vancouver
-
2014 Dodge Journey SXT Clean title, 6 cylinder 3.6, in great condition. - Navigation - Remote start ( 2 remote keys) - Back up camera - Park sensors - 8” original head device - Rear DVD with 2 remote - 7 seats - No accidents - No rebuild - Non smoking car - Sunroof - Cloth seats Very clean interior, no rips or stains. No computer errors. No engine light on. $10500 o.b.o
-
Всем Здравствуйте. Прошу срочной помощи. Сын родился на 29 неделе что привлекло к гидроцефалии. Его мозг находится под постоянным давлением и не как не развивается. Нужна операция стоимости 60000 грн.Если сделать вовремя операцию,то большой шанс на что он будет жить полноценной жизнью. У нашей семьи нет таких денег. Обращаюсь к каждому доброму сердцу! Больше всего на свете хочу чтобы мой сыночек жил полноценной жизнью. Без вашей помощи я не смогу оплатить эту операцию. 5355162321474882 Я буду благодарна каждому за каждую переведенную грн. 🙏 Спасибо каждому
-
𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐦𝐲 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦𝐨𝐧𝐲, 𝐈 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐦𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐫𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥. 𝐓𝐨 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐥𝐨𝐨𝐤𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐭𝐨 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐃𝐌 t.me/+hwsCb9uCB5IxMjQ0
-
Вітаю 👋 Підскажіть будь ласка, хтось може знає де можна скористатися послугами стоматолога не за всі гроші світу (чистка, консультація…) Дякую, гарного дня усім!🤝
-
Теж цікавить питання по лікуванню зубів. Підкажіть клініку до якої краще звернутися
-
Пломба где то 300-350 дол
-
MSP не покрывает стоматологию.
-
Підкажіть чи покриває health card витрати на лікування / пломбування
-
Икея
-
Привет, комусь нада компютерний стіл отдаю бесплатно
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, кто-нибудь знает как можно купить в Канаде книги в бумажном варианте на украинском и русском языках?
-
Всім привіт, я майстер манікюру початківець, нещодавно закінчила курси. Шукаю моделей для напрацювання навичок, ціна чисто символічна 20$манікюр+покриття. 30$ нарощування +покриття. Знаходжусь у Нью Вестмінстері. Кому цікаво пишіть у приватні, скину фото робіт☺️
-
www.yakaboo.ua/ua/international_delivery і тут подивіться
-
Добрий вечір! Нещодавно відкрилася програма підтримки жінок-підприємців. Також 4 жовтня буде відкритий воркшоп з відкриття дитячих садочків. Все це відбувається онлайн. Буду рада, якщо комусь знадобиться :)
-
В чате есть химики/биологи/биохимики?