Ukrainian Vancouver
-
В чате есть химики/биологи/биохимики?
-
Доброго ранку. Порекомендуйте добрі ліки від застуди без рецепта.
-
Якщо тільки застуда, то тут приймають вітамін С в пакетиках (з мікроелементами), можна віт Д, цинк, кверцетин. Тайленол чи Ібупрофен. Для полокання горла-носа - соляні розчини, або самому зробити. Плюс, пастилки доя горла. Ще дуже добре Oregano oil. І різні чаї , навіть Sleepy tea підійде
-
🙊😒🙈😳🙈😳😆😌😋😢😱😃😋😋😐😆😕😳😱😌😚😋😌😌
-
В мене вища фармацевтична освіта і порекомендую не слухати порад людей , які не мають на те ні прав, ні компетенції. Звичайна простуда може привести до серйозних ускладнень . Тому вам 100 % до сімейного лікаря.
-
Ты ща такой бред высрала, ну скажи ещё если заноза то сразу на операционный стол, всю жизнь лечились от простуды в домашних условиях и дальше так будем делать, к семейному врачу только по записи, к моему за неделю надо запись делать, у знакомой за полторы.
-
✨Рaccылкa по чaтaм CШA на ayдитoрию больше 8 млн человек (Другие гeо тоже есть) ✨Peaкции на cooбщeния, кoтopые тpиггepят наиболее aктивнyю ayдитopию и paбoтaют дaже в гpyппax, где yдaляют oбычные oбъявлeния ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех paccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией
-
The Lab
-
✨Рaccылкa по чaтaм CШA на ayдитoрию больше 8 млн человек (Другие гeо тоже есть) ✨Peaкции на cooбщeния, кoтopые тpиггepят наиболее aктивнyю ayдитopию и paбoтaют дaже в гpyппax, где yдaляют oбычные oбъявлeния ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех paccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией
-
Всім привіт ) Не справляєшся з акне ? Постійна сухість шкіри та почервоніння? Розацеа чи купероз ? Надмірна жирність та червоні плями 😒 Щоденний домашній догляд за обличчям - важлива складова здорової й свіжої шкіри. Косметологічні професійні процедури (чистки та пілінг) здатні подарувати миттєвий але не довготривалий результат, тому тільки правильний професійно підібраний системний догляд, який вилікує твою шкіру Я косметолог з України з вищою медичною освітою , допоможу тобі знайти ключ до здорової шкіри 🤩 Догляд підбираю відповідно до ваших потреб та бюджету Заходь на мою сторінку instagram.com/radiant_face_il?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Або пиши в телеграм
-
Доброго ранку. Шукаю кімнату, чи може студію , якщо не дорого, з 1 листопада. Так як працюю в Coguitlam, то бажано б в районі New Westminster, Burnaby, Coguitlam. Я - жінка(50р), спокійна, порядна, без шкідливих звичок. Буду дуже вдячна за допомогу. Гарного Всім дня!
-
-
привіт! чи здавав хтось driving test в Point Grey після уроків з інструктором? якщо так - порадьте інструктора, будь ласка)
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️