Ukrainian Vancouver
-
Привіт, друзям-українцям Ванкувера! 🇺🇦🇨🇦 Ми з дружиною здійснили нашу мрію і написали тепер ДРУГУ книжку для дітей. Книжка про те як справлятися з переживаннями, написана по особистій історії дружини. 🙂 Зараз наша ebook 48 годин безкоштовна для того щоб зібрати максимум відгуків 🙏 Lulu Claps Her Worry Away Хотілося б щоб батьки і всі ті хто також зустрічався з надмірними переживаннями завантажили собі нашу книгу (чи купили паперову). Наша велика мрія - щоб ця книга стала популярною між вчителів і використовувалася в класах початкових шкіл. Наперед вдячні за ваші гарні відгуки на Амазоні! 🤗 Слава Україні!
-
Хто з дівчат любить знайомства 😶🌫️🤠 Гайда пізнавати світ разом ✌️ Я за любки поділюся таємниця ванкувера та розділю з цікавістю будь яку цікаву інфу про Канаду з вами))
-
Ніяких подробиць не знаю. Зв‘язуйтесь, розбирайтесь. Наскільки я чув, вони всьому навчать, ще й гроші будуть платити, поки вчать
-
На какие должности? Там нужны какие- то сертификаты ?
-
Транслінк зараз набирає людей. Це дуже непоганий роботодавець. Union job Тут посилання не дозволені, тому, кому цікаво, шукайте на їх сайті
-
Там ви їх просто так не поміняєте. Треба адреса і т.п. на скільки мені товариш розповідав, який там живе.
-
О ще вже по нашому! Впізнаю любих співвітчизників😀. Дуже раджу скоріше забути наш український стиль муток та скруток. Тут це не працює! Можете дууууже сильно собі нашкодити
-
1 рік має бути досвід на правах Альберти
-
Не можна Ви маєте проїздити на перших правах певний час, для кожної провінції він може відрізнятись, але це плюс-мінус рік Тіки потім можна просто поміняти без іспиту
-
Потім повернутися у Ванкувер і обміняти на місцеві права, щоб не здавати тест на водіння
-
І що далі?))) залишитись в Альберті?
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна українцям, які місяць живуть у Ванкувері поїхати до Альберти і там поміняти водійське посвідчення?
-
Привіт, дівчата👋 Запрошую вас на манікюр, працюю в Даунтауні. Манікюр без покриття $40, з гель-лаком $55. Також додаю посилання на інстаграм instagram.com/a_tut_nails?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== де можна побачити мої роботи. Буду рада знайомству😊 Гарного всім дня🌿
-
Шукаю сусідку для спільного проживання в 2 кімнатній квартирі 1100 доларів в місяць. Marine Drive 8728
-
Всім доброго дня! Віддамо БЕЗКОШТОВНО наш бокс Skudo 5 ! Перевозили нею свою собачку, Фокстер‘єр 9 кг. НЕМАЄ КОЛЕС ! Забрати можна Ричмонд, або під’їхати сьогодні о 9 p.m в район Westminster ! Є відео.
-
Жінку чи чоловіка?
-
Всім привіт! Хтось отримував ліцензію на водіння 4 класу? Чи підійшла довідка з дії про несудимість?
-
Вітаю . Питання до тих Хто страхував авто ? Які компанії адекватні ?
-
Так) мені сказали, що буде
-
В ВС єдини державна система автострахування. Всюди однакові умови полісу матимуть однакову ціну
16 Jan 2023, 06:08
18887/31715
4 days ago