Ukrainian Vancouver
-
Американців також, і французів )
-
тоді так, зовсім не в курсі
-
Що означає той символ – Barber’s Pole - на усіх барбершопах та скільки часу він існує.
-
Не в курсі чого?
-
Це був такий собі "тонкий" тролінг, чи ви зовсім не в курсі? 🤔
-
Привіт, а є тут масажисти?
-
тобто ви і московитів обслуговуєте?
-
Запрошуємо до нас в барбершоп👍. Усім Україномовним і російськомовним,знижка-10%+ Ви можете придбати подарункову картку на любу суму 😉
-
Я б пограв, якщо знаєте де це можливо зробити
-
Привіт! Шукаю роботу для себе на фулл тайм. Розгляну будь які варіанти. Буду вдячна за допомогу.
-
Доброго дня, чи є тут люди котрі ближчим часом будуть летіти з України назад до Канади (бажано в район Toronto,Whitby, Ajax, Oshawa)? Маю невелике прохання, тож напишіть мені якщо можете допомогти, буду дуже вдячний.
-
Чисто випадково,можливо хтось шукає напарника для гри в пінг-понг ,норт Ванкувер,даун таун.
-
Так, завтра працюємо!
-
📌Holy Eucharist Cathedral 501 4th Avenue, New Westminster 🗓️ 1 жовтня ⏰ 10:30
-
Ребят, кто знает какие-то Украинские или русскоязычные IT курсы в Ванкувере, очно или онлайн, может не в Ванкувере, главное что бы время было нормальное не сильно разное, Калгари например.
-
#резюмефахівця Пропоную познайомитись. Ігор Шрайбман, сімейний консультант/терапевт. У професії із 92-го, тобто. вже більше 30 років:) - Освіту здобув у Києві, Україна – соц. робота, 1990-1992. - Сімейний консультант/психолог, (B.A.), 1992-1996, Сан Бруно, Каліфорнія, США. - курс підготовки фахівців у груповій терапії, 1997-1998 (два повні навчальні роки), Орландо, Флорида, США - В Ізраїлі, Т.А., Коледж "Семінар Акібуцим", Школа передових методів навчання – сімейна системна терапія, групова та індивідуальна терапія - навчання керівників груп та семінарів для батьків у сімейній системній терапії, гуманістичний підхід. - Національний центр батьківських відносин та сім'ї у міжкультурному суспільстві - диплом Консультант з кризових ситуацій у сім'ї, 2007-2010 - Робота в кризовому центрі допомоги тим, хто зазнає насильства в сім'ї з 2006-2009, Єрусалим. - з 2011 до теперішнього часу - Муніципальний центр усвідомленого батьківства, Ашдод, Ізраїль. - Індивідуальне батьківське/сімейне консультування. - групова робота з батьками офлайн та онлайн. - Спеціалізація - конфліктологія. – Державний соціальний проект «Супер Няня». - Багато років ведення авторського курсу для сімейних і не лише пар. - Маю великий досвід роботи у проходженні горя та втрати. - Приватна практика в Ізраїлі та не тільки (офлайн та онлайн). - Робочі мови, українська та російська - Продовжую навчатись у НАГТУ (Національна асоціація гештальт-терапевтів України), 1-й ступінь. P.S. Можу бути синхронним перекладачем "з жіночого на чоловічий" та й навпаки :) Збережіть мій телефон, він вам може стати в нагоді, ну або вашим знайомим. +972503997073 (WhatsApp) з 9.00 - 19.00 (час Ізраїльський)
-
Якщо комусь потрібні пишіть у дірект
-
Безкоштовно
-
Когось диван цікавить
-
На хастінгс зможеш підвезти??
16 Jan 2023, 06:08
18920/31698
about an hour ago