Ukrainian Vancouver
-
#резюмефахівця Пропоную познайомитись. Ігор Шрайбман, сімейний консультант/терапевт. У професії із 92-го, тобто. вже більше 30 років:) - Освіту здобув у Києві, Україна – соц. робота, 1990-1992. - Сімейний консультант/психолог, (B.A.), 1992-1996, Сан Бруно, Каліфорнія, США. - курс підготовки фахівців у груповій терапії, 1997-1998 (два повні навчальні роки), Орландо, Флорида, США - В Ізраїлі, Т.А., Коледж "Семінар Акібуцим", Школа передових методів навчання – сімейна системна терапія, групова та індивідуальна терапія - навчання керівників груп та семінарів для батьків у сімейній системній терапії, гуманістичний підхід. - Національний центр батьківських відносин та сім'ї у міжкультурному суспільстві - диплом Консультант з кризових ситуацій у сім'ї, 2007-2010 - Робота в кризовому центрі допомоги тим, хто зазнає насильства в сім'ї з 2006-2009, Єрусалим. - з 2011 до теперішнього часу - Муніципальний центр усвідомленого батьківства, Ашдод, Ізраїль. - Індивідуальне батьківське/сімейне консультування. - групова робота з батьками офлайн та онлайн. - Спеціалізація - конфліктологія. – Державний соціальний проект «Супер Няня». - Багато років ведення авторського курсу для сімейних і не лише пар. - Маю великий досвід роботи у проходженні горя та втрати. - Приватна практика в Ізраїлі та не тільки (офлайн та онлайн). - Робочі мови, українська та російська - Продовжую навчатись у НАГТУ (Національна асоціація гештальт-терапевтів України), 1-й ступінь. P.S. Можу бути синхронним перекладачем "з жіночого на чоловічий" та й навпаки :) Збережіть мій телефон, він вам може стати в нагоді, ну або вашим знайомим. +972503997073 (WhatsApp) з 9.00 - 19.00 (час Ізраїльський)
-
Якщо комусь потрібні пишіть у дірект
-
Безкоштовно
-
Когось диван цікавить
-
Скажи точну адресу
-
IT большое, какое направление вы ищите? Определитесь с направлением и задайте правильный вопрос. Тогда будет адекватный ответ.
-
Яка вам різниця кого вони обслуговують?
-
legion-it . academy/ courses/content-of-frontend-development-bootcamp
-
Агенти з розміщення житла на неповний робочий день або на повний робочий день зараз потрібні для виконання гнучких завдань Чи вам подобається виражати себе через рекламу чогось, що може привабити людей усюди. Тоді ви, можливо, шукаєте кар’єру онлайн-агента з нерухомості в усьому світі, який надає широкий вибір аудиторій різними способами. Агенти з розміщення житла розробляють контент, використовуючи кілька мультимедійних форматів для орендарів, слухачів або глядачів. Хоча багато людей люблять роботу з нерухомістю вдома як частину своєї основної роботи. Зв'яжіться зі мною тут для отримання додаткової інформації та інформації
-
То це добре що вас там не буде. Поїдете краще на передову ло хлопців в окопах і поучіть їх там. Томущо вони розмовляють і російською і українською і їм це не мішає захищати країну. Так що закрийте свого рота. Або їдьте в Україну. А тут люди якою хочуть такою і розмовляють
-
Добре, шо мене там не буде, щоб ви могли насолодитися компанією московитів ще й ж пообщатися з ними на общепанятнам і обговорити їхню вілікую культуру. І похвалитися що ви їх вілікій язик несете в світи і передаєте з покоління в покоління. Впевнена вони вас по голові за це погладять і подякують. То ж так і має бути щоб українці по світах руську мову і культуру просували. Хіба ж не для цього вони на нас напали? А хлопців на передовій не треба вчити. Вони НА ПЕРЕДОВІЙ і цим все сказано. і вони не пропонують знижки російськомовних , а вбивають російськомовних. І прекрасно знають яким сильним засобом МОВА є на передовій щоб відрізнити своїх від ворогів! І якщо вам так цікаво то повідомлення я друкую і так з закритим ротом! А адміна попрошу блокувати тих хто затикає тут людей, які ставлять питання! І не вам мені вказувати куди мені їхати. Хоча з нетерпінням чекаю, коли поїду назад, квитки вже на пошті. І дуже рада що там не буде таких як ви, які пишаються що нарешті виїхали і можуть у Ванкувері просувати мову терористів окупантів і ворогів. Впевнена хлопці в окопах вам за це дуже вдячні!
-
Хорошего вам пути👍
-
Улетайте, так будет спокойней для вас