Ukrainian Vancouver
-
Добре , якщо людина з війни прилітає в Канаду без ніяких зв'язків і грошей - Канада про неї потурбується? Надасть їй житло і соціальні виплати до того часу поки вона не знайде роботу як в деяких країнах ЕС?
-
Підтримую. Хоч я трохи не з тих людей, але мене цікавить чому люди очікують підтримки, а не думають як самим вибратись з того, що трапилось і організувати собі то все? Чи знайти людей самим хто допоможе чи хоче допомогти Так, добрих людей багато, багато допомоги і насправді багато підтримки, дуже багато. І цікаво чого саме люди очікують, враховуючи що біженців з інших країн взагалі не так приймають) Хто хоче, той шукає
-
Та я не пропаду) Просто є люди в набагато гірших ситуаціях.. я просто не розумію цього..
-
Ви це хто?))
-
Щодо ранішніх іммігрантів і біженців-іммігрантів, мені здається це дуже різне. Одне діло, коли людина готується до імміграції роками, має можливість зібрати гроші, розраховує все і тд, і друга справа коли біжать від війни без нічого( Це все таки різне і різний емоційний стан, різне сприйняття труднощів
-
Мені дуже багато допомогли і допомагають далі. У ЄС допомогали, у Канаді всюди допомогали, у Україні коли моя сім’я в 2014 переїхала теж допомагали. Але ми були вдячні будь-якій допомозі, Даже коли просто дали пакет з їжею, це для нас вже була вау і багато подяки. Тут думаю ще хто як сприймає. Комусь маєток дай і буде мало, а комусь і одного хліба буде як врятувати життя
-
Oh , so now we are gonna speak english because we are ethnical canadians))
-
Надають безкоштовне житло, є якісь виплати - щось 3 на дорослого і 1.5 на дитину, перекладачі є, спрощені процедури є, ідло безкоштовне є у фудбанках, одяг є, навіть басейни безкоштовні є, з резюме помагаємо, житло і роботи шукаємо і надаємо будь-яку допомогу, яку треба. Що ще? Пін код?
-
Як я помітила, організувати собі базове життя на перший час реально усюди. Для цього допомоги предостатньо. Як не від Країни, так від організацій та інших добрих людей. Якщо тусуватися, бухати, незрозуміло чого шукати, то так, може буде і мало… Не знаю (П.с. Не маю бажання вас образити чи задіти чи сказати що ви там десь не таке життя ведете, ні, я не знаю яке ваше життя, тому не сприймате на свій досвід)