Ukrainian Vancouver
-
Так від ковіду,дякую
-
Добрый день, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌
-
Доброго дня Всім😊 як і де можна отримати документ про вакцинацію в Канаді (Ванкувер), вакцинувався в Україні, є в дії. як це підтвердити у канаді? Заздалегідь дякую🙏 Dobroho dnya Vsim😊
-
Добрий день, Чи Ви знаєте українців, хто працює з каменем? Маю великий український досвід і шукаю консультацію по місцевим нюансам по матеріалах та обладнанню.
-
При в‘їзді в Канаду, зокрема із Штатів, завжди задають питання відносно наявності алкоголю та цигарок. Вони в Канаді справді дорогі, а в Америці дешевші. Як придбати там ці товари, навіть 2-3пачки є вибір. 1 зізнатись - тоді, скоріш за все, доведеться сплатити досить суттєве мито 2. Не зізнаватись. Можна пройти без проблем у 90% випадків. Та як попадете у ті 10% і вас піймають, наслідки будуть у вигляді суворого штрафу для громадян і дійсно серьйозниі довгострокові навіть невиправні проблеми для тих хто з PR та WP. Дуже не раджу гратись у цю рулетку
-
Вітаю! Запрошую на психологічну консультацію онлайн. Працюю з різними запитами: внутрішні конфлікти, міжособистісні, сімейні; пошук себе, тривога, панічні атаки, самооцінка та кризові стани, самотність, втрата сенсу, невпевненість у собі, складнощі у розумінні і прояві емоцій, допомогао позбутися хибних установок(фінансових у тому числі). Запитання у особисті 🌸