Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6282379689T Offline
    t6282379689T Offline
    Serafim Maksymilian
    wrote on last edited by
    Є два квитка в Оперу на 19:00 сьогодні 19 Листопада. Ціна одного квитка 60, двох 100. Рішення треба прийняти до 15:00. Будь ласка, пишіть мені у приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия Design.UA_ Interior_design
    wrote on last edited by
    Ми раді вітати та запросити вас на бізнес зустріч, яку організовує UA HUB для: ✔️ Власників бізнесу, що бажають поділитись своїм досвідом у колі української бізнес спільноти та здобути нові знайомства Підприємців початківців, які хочуть дізнатись про особливості ведення бізнесу в Канаді, Ванкувері та отримати ідеї від досвідчених колег ✔️ Професіоналів своєї справи, які задумуються про можливість відкриття своєї компанії у майбутньому і бажають розшити нетворк корисними бізнес знайомствами В програмі заходу на вас чекає: ✔️ Дискусійна панель від українців-бізнесменів у Ванкувері. ✔️ Нетворкінг для вашої зручності та релевантної комунікації нетворкінг буде проходити на основі бізнес ніш по сферам діяльності. ✔️ Благодійна виставка “Art of Survival” де можна насолодитись мистецтвом та придбати картини на користь української благодійної ініціативи. ✔️ Фуршет
    1 Reply Last reply
    0
  • t718382167T Offline
    t718382167T Offline
    Jocelyn⚜️
    wrote on last edited by
    Потому что некоторых вообще не садили на рейс когда видели на стойке регистрации что пересадка в Лондоне
    1 Reply Last reply
    0
  • t718382167T Offline
    t718382167T Offline
    Jocelyn⚜️
    wrote on last edited by
    После того как вы прилетите в Лондон вы не должны выходить с аэропорта и вам должен дать офицер листок визу на 24 часа пока ждёте след рейс , но это делают не всем в этом проблема и я не в курсе почему
    1 Reply Last reply
    0
  • t1381369664T Offline
    t1381369664T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Желательно 1 из 2 авиакомпаний( эйр канада: может быть с лот или люфтганза) или бритиш авиалинии. Вылет из того де терминала обязательно. Менее 24 часов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna Ul
    wrote on last edited by
    Сдаются комнаты : w 59 av. Vancouver. 1050 $ и 1350 $ В других живут Украинцы мужчины, поэтому сдаются остальные тоже для мужчин. Можно с собаками , с котами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Сергей
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Таке питання: Ми з сім'єю плануємо летити в канаду, але більшість витків через Лондон. Потрібна якась віза якщо пересадка в Лондоні до 8 годин і без виходу в місто? Дякую всім
    1 Reply Last reply
    0
  • t367035246T Offline
    t367035246T Offline
    Serhii Synytsia
    wrote on last edited by
    Фудбанк, церква? Там точно продукти знайдуться
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Привiт. Знiмала з картки монобанк у банкоматi Vancity - ATM. Дозволило зняти без комicii банка за зняття готiвки. Ось адреса: 1798 Robson St, Vancouver, BC V6G 1E2
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K L
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t6084264842T Offline
    t6084264842T Offline
    Аіда
    wrote on last edited by
    Дякую! Банкомат прям приймає укр карту, вірно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K L
    wrote on last edited by
    Знімаю в cibc. Думаю що у всіх банках однакові умови зняття. Щодо курсу то він в моно показується. Ще якийсь прикол буває що моно конвертує гривні в євро а євро в канадський долар. Не розібрався що це за прикол. Ну і незручно бо з однієї карти можна 12500 в тиждень знімати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6084264842T Offline
    t6084264842T Offline
    Аіда
    wrote on last edited by
    Вітаю! Поділіться будь ласка досвідом, хто як знімав налік з укр карти? В мене монобанк, хочу зняти налік, але так, щоб по можливості не дуже втратити на різниці курсу Можливо через якийсь канадський банкомат? Дякую 🤍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я в Канаді 7,5 років. Перші чотири з половиною жив у маленькому місті в Манітобі. До кордону 15 кілометрів . Поряд є Волмарт та Суперстор, та за чимось іншим треба їхати до Вінніпега а це 120 кілометрів. В Штати , щоб скупитись майже стількиж. Ще як купляєш на Ebay часом в Канаду не возять взагалі або возять дорого, а по Штатам , як замовити товар на американську адресу, доставка безкоштовна. От і мотався через кордон досить часто. Потім, як подавались на громадянство , довелось вказати всі виїзди. Вийшло 53 перетини кордону в один бік за два с половиною роки. Тобто накатпвся добряче. Часом пропускали без мита з товаром на $300, а якось заставили платити з вартості у $30. Та в чому я переконаний і що чітко та впевнено можу порадити новоприбулим - ніколи не брехати на кордоні! Ніхто насправді не знає чим це може обернутись у майбутньому для тих хто на WP чи PR. Система іноді буває досить жорсткою. Навіщо гратись з власною долею?! Доречі, тількіно отримав Nexus, ще по ньому не їздив. Живу в 5 км від кордону тому у майбутньому мотатись туди заправлятись
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Кожен раз коли бачу такі пости - згадую цей старий мем
    1 Reply Last reply
    0
  • t260234758T Offline
    t260234758T Offline
    Miad
    wrote on last edited by
    Hello, I'm looking for a partner to strengthen my English language skills. If anyone is interested, please message me.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5834533311T Offline
    t5834533311T Offline
    D O R A
    wrote on last edited by
    Keep 5 usdt in your wallet and earn up to 60 usdt daily without any investment. DM me.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ybi
    wrote on last edited by
    BMW X5 E70 4.8is спорт пакет. Автомобіль у відмінному механічному та зовнішньому стані. Нові гальма та помпа! Максимальна комплектація: панорама, підігрів всіх сидінь та керма, комфортні сидіння, навігація, задня камера, Head-up дісплей, телевізор, оригинальні навушники BMW, 4 зонний клімат контроль, розширені арки, дуже гарний звук вихлопу. Пробіг 163 тис! Дуже чистий та доглянутий інтер'єр. Заводиться і їде дуже добре. Не потребує жодного ремонту. На машині немає іржі. Дуже хороша резина з дисками від X6M r20 різноширокі 275/40/20 спереду 315/35/20 ззаду. Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 8500!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5683764165T Offline
    t5683764165T Offline
    Julia Designer
    wrote on last edited by
    Добрий день. Чи обовʼязково здавати на права в Британській Колумбії якщо є українські? Чи можу я просто обміняти свої права на канадські ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5683764165T Offline
    t5683764165T Offline
    Julia Designer
    wrote on last edited by
    Дякую . мій стаж не в рахується ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.