Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 25-26 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Чого ви взяли що люди будуть використовувати Автокрісло в машині ? Я це Автокрісло продаю ? Ні я зразу написала про всі деталі без брехні !!! Тому не треба тут виставляти виним будь ласка ) Одне діло якби я продавала та написала що воно придатне,а я написала як воно є ))) Доречі Автокрісло мені дали канадці безкоштовно)))
-
Доброго ранку! Планую летіти до Ванкувера з Торонто, прилітаю о 18:35 до Торонто (квиток є), літак до Ванкувера о 22 25. Питання: квиток Торонто-Ванкувер зараз купувати чи за 2 години до відправлення, хвилює і ціна і наявність і встигнути отримати дозвіл на роботу?
-
я прилетів два дні тому тим самим рейсом. мій літак щн й запізнився, я прилетів в Торонто близько 20. але пересадка в Торонто заняла мені менше години. за 30 хвилин я пройшов контроль і получив ворк перміт, ще 20 хвилин зайняло мені отримання багажу, віддати багаж і знайти де сісти на літак до Ванкувера.
-
Квиток у вас вже був я правильно розумію?
-
Дякую за відповідь.
-
Шукаю роботу будові ...
-
Вибачте, в якому місці я сказав, що ви щось збрехали про крісло? Метою моїх коментарів було попередити громаду (якщо хтось був не в курсі), що використовувати прострочене автокрісло для перевезення дитини неможна. І, так, ви честно усіх повідомили, что воно прострочене. Але якщо воно зроблено до 2012-го року, то навіть публікувати оголошення про те, що ви його віддаєте безкоштовно, є нелегальним. Не я пишу закони в Канаді.
-
Усім привіт Надаю послуги з ремонту одягу🪡🧵👗👔👖👕👚🧥 Трішки про себе:швея з 15-річним стажем, зроблю швидко та якісно, допоможу врятувати улюблені речі та підшию нові під вашу фігуру
-
📌Шукаю працівників на роботу няні, а також іншу роботу, наприклад розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення📍
-
Work from home with Full-time Part-time Customer Service Entry date Position available now (starting tomorrow ! ) Pay: $30 / hour Training : 2 weeks ($20/hr) Hours: Flexible Available: strictly home based data entry job IDEAL FOR YOUTH AND ADULTS No experience required! Getting our workout on! Bonus! Paid weekly by direct deposit/check of your choice. Full benefits: 451K, medical Kindly send a direct message now !!
-
Hiring !!! Job Type: Full time/Part time Position Available Good You will be working for 3hours daily, 10am - 1pm or 5pm - 8pm depending on your preferred shift. You'll be working 5 times a week. Do you have * ** Data Entry * ** Call Center Representative * ** Customer Service *** No experience needed we train. Pay:$31.75per hour Flexible Schedule Requirement:Basic typing and ability to follow instructions Schedule: Monday to Friday/Weekends DM ME IF YOU ARE INTERESTED.
-
Продаємо лососеву ікру: 0,5 кг = 50$ 0,1 кг =15$ - можливість індивідуального замовлення при необхідності 🐟 -власний відбір з Port Moody -доставка🚗 за попередньою домовленістю За подробицями прошу писати в приват. Пропозиція обмежена по кількості, а тому пишіть швидше. Всім гарного дня і до зустрічі 👋
-
Такому креслу в Украине будут рады. Там не смотрят на срок даты. А тут оно уже с сожалению бесполезно 😞