Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт 🤗 Звертаюся до Вас дорогі дівчата🌹 Я практикуючий косметолог медичною освітою та досвідом 💆🏼♀️ Шукаю модель : для демонстрації техніки 🌹глибока депіляція зони бікіні 🌹 🆓БЕЗКОШТОВНО 🆓 Септику❗️якість ❗️приватність❗️ ‼️гарантую ‼️ За подробицями у п/п
-
Та то напевно просто злі дядькі і тьотькі хочуть усіх надурити. Why do car seats expire? Car seats have an expiration date because the parts and materials used to keep your child safe gradually weaken or wear down after constant use and because of exposure to heat and cold.
-
Пластік як любий матеріал з часом втрачає міцність. + є юридичні наслідки такого рішення. Наприклад на дату виготовлення крісла впливає на виплату страхування в випадку аварії. Скоріш за все воно там дійсно сильно з великим запасом зроблено, як і всі подібні вироби, але це має фізичний сенс. Особливо якщо експлуатація на сонці, в умовах де особисто не слідкують і т.д.
-
Ні, типу і в тих і в інших є строки придатності. І в кріслах це чітко прописано і не просто так. Але чомусь в те, що чітко прописано виробником - ви не вірити. І тому я, чомусь знову ж таки, маю вам йти шукати ТТХ піропатронів (чому саме їх?) і доказати (навіщо мені це?), що ви неправі і крісла дійсно небезпечно використовувати після терміну придатності. Якщо вам здається, що краще зберегти пару сотен доларів в порівнянні з можливим ризиком для життя дитини - ну заради бога, але я просто повірити не можу, що є люди, які вигадують свої власні ТТХ, щоб себе запевнити, що все не так критично.
-
Усім привіт порадьте нашого механіка . Дякую заздалегідь:)